Hunedoara lirica afis

Principele - Musical Show

Distributia
Kelemen Csaba
Sasvari Sandor
Deveniy Ildiko
Beleznay Endre
Szoke Zoltan
Vermes Timea
Fesus Nelly
Regia Moravetz Levente

Durata spectacol 2 h 30 ` ( cu pauza)


In data de 18 iulie ora 21:30 la Castelul  Corvinilor sunteti invitati la spectacolul  “Principele“ (opera istorica de Moravetz Levente, Balasy Szabolcs si  Hortath  Kriztian ) prezentat de casa de productie  ce apartine  regizorului Moravetz  Levente , in cadrul festivalului “Hunedoara Lirica “editia a II-a.  


Acest spectacol a avut premiera in 2011 si de atunci se bucura de aprecierea publicului si  prezinta un moment istoric petrecut in urma cu 300 de ani si anume lupta lui  Rakozi  pentru libertate si modul in  care autoritatile incercau sa se foloseasca  de putere pentru a inabusi acest razboi .

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.