Prenumele afis 2018 teatru

Prenumele

Spectacolul de teatru “Prenumele”, în regia lui Razvan Savescu, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. Actorii Mihai Calin, Alina Chivulescu ( Bella din serialul “ LA BLOC “ ), Claudiu Bleont, Ecaterina Ladin (Dalida din serialul “LAS FIERBINTI”) si Leonid Doni ( politistul Robi din serialul “ LAS FIERBINTI “) isi asteapta publicul cu dialoguri comice si o dezbatere cel putin savuroasa.

 

Nu rata o comedie autentic franceza - bilete la "Prenumele" - la Bucuresti, la Palatul National al Copiilor (Teatrul Tineretului)


Vincent (Mihai Calin), un agent imobiliar de succes si in curand fericit tata, este invitat la cina de catre sora sa Babou (Ecaterina Ladin) si cumnatul sau Pierre (Claudiu Bleont), profesor la universitate.


Sotia sa Anna (Alina Chivulescu), specialista in moda, si prietenul acestora din copilarie, Claude (Leonid Doni), trombonist la filarmonica radio, il insotesc. O gluma nevinovata despre numele viitorului copil declanseaza o cascada de situatii comice neprevazute si dezvaluiri hilare care pun la grea incercare prietenia lor.


“Le Prenom” este o comedie franceza, scrisa de Matthieu Delaporte si Alexandre de la Patellière, care a fost pusa pentru prima data in scena la Paris, in 2010, cu celebrul actor si cantaret Patrick Bruel intr-unul din rolurile principale. Piesa de teatru a fost nominalizata la mai multe Premii Molière, fiind ulterior adaptata si pentru marile ecrane, primind 5 nominalizari la premiile César in 2013.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.