Prenumele afis 2018 teatru

Prenumele

Pe 30 octombrie are loc spectacolul de teatru “Prenumele”, în regia lui Razvan Savescu, la Casa de Cultura a Sindicatelor  Oradea. Actorii Mihai Calin, Alina Chivulescu ( Bella din serialul “ LA BLOC “ ), Claudiu Bleont, Ecaterina Ladin (Dalida din serialul “LAS FIERBINTI”) si Leonid Doni ( politistul Robi din serialul “ LAS FIERBINTI “) isi asteapta publicul cu dialoguri comice si o dezbatere cel putin savuroasa.

 

Nu rata o comedie autentic franceza - bilete la "Prenumele" - pe 30 octombrie 2018 la Oradea la Casa de Cultura a Sindicatelor


Vincent (Mihai Calin), un agent imobiliar de succes si in curand fericit tata, este invitat la cina de catre sora sa Babou (Mirela Oprisor) si cumnatul sau Pierre (Claudiu Bleont), profesor la universitate.


Sotia sa Anna (Raluca Aprodu), specialista in moda, si prietenul acestora din copilarie, Claude (Leonid Doni), trombonist la filarmonica radio, il insotesc. O gluma nevinovata despre numele viitorului copil declanseaza o cascada de situatii comice neprevazute si dezvaluiri hilare care pun la grea incercare prietenia lor.


“Le Prenom” este o comedie franceza, scrisa de Matthieu Delaporte si Alexandre de la Patellière, care a fost pusa pentru prima data in scena la Paris, in 2010, cu celebrul actor si cantaret Patrick Bruel intr-unul din rolurile principale. Piesa de teatru a fost nominalizata la mai multe Premii Molière, fiind ulterior adaptata si pentru marile ecrane, primind 5 nominalizari la premiile César in 2013.

 

ALTE SPECTACOLE RECOMANDATE

© Copyright Ticket Technologies 2018. Toate drepturile rezervate.