Prenumele teatru

Prenumele

 “Prenumele”, in regia lui Razvan Savescu, la Teatrul Tineretului ( Palatul National al Copiilor ). Actorii Mihai Calin, Mirela Oprisor, Claudiu Bleont, Raluca Aprodu si Leonid Doni isi asteapta publicul cu dialoguri comice si o dezbatere cel putin savuroasa.


Vincent (Mihai Calin), un agent imobiliar de succes si in curand fericit tata, este invitat la cina de catre sora sa Babou (Mirela Oprisor) si cumnatul sau Pierre (Claudiu Bleont), profesor la universitate.


Sotia sa Anna (Raluca Aprodu), specialista in moda, si prietenul acestora din copilarie, Claude (Leonid Doni), trombonist la filarmonica radio, il insotesc. O gluma nevinovata despre numele viitorului copil declanseaza o cascada de situatii comice neprevazute si dezvaluiri hilare care pun la grea incercare prietenia lor.


“Le Prenom” este o comedie franceza, scrisa de Matthieu Delaporte si Alexandre de la Patellière, care a fost pusa pentru prima data in scena la Paris, in 2010, cu celebrul actor si cantaret Patrick Bruel intr-unul din rolurile principale. Piesa de teatru a fost nominalizata la mai multe Premii Molière, fiind ulterior adaptata si pentru marile ecrane, primind 5 nominalizari la premiile César in 2013.


Anul acesta, spectacolul debuteaza si la Iasi, in regia lui Razvan Savescu, cunoscut pentru seriale de televiziune, piese de teatru si filmele de cinema realizate, dintre care cele mai renumite fiind serialul “La Bloc”, piesa de teatru “Popcorn” de Ben Elton si prima productie cinematografica, partial filmata in New York, “America, venim!”

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2018. Toate drepturile rezervate.