Bilete praslea cel voinic si merele de aur teatrul coquette

Praslea cel Voinic si merele de aur

Spectacolul de teatru reprezinta o adaptare a celebrului basm cu acelasi titlu al lui Petre Ispirescu.

 

Piesa de teatru pentru copii Praslea cel Voinic si merele de aur pusa in scena la Teatrul Coquette este interactiva si plin de umor adecvat copiilor si adultilor.

 

In caz ca nu va amintiti povestea, aceasta incepe in gradina Imparatului Verde unde creste un mar ceva mai special. Acest copac are mere de aur, care sunt furate in fiecare an cand se coc, de catre un zmeu nastrusnic, a carui putere sta intr-un inel. Merele de Aur, comorile de pret are imparatului, sunt pazite pe rand de catre cei trei fii ai sai, insa doar mezinul are succes. Eroul nostru, Praslea, reuseste sa prinda zmeul buclucas dupa ce ii infrunta si pe cei doi capcauni, cei doi paznici comici ai pesterii zmeului.

 

Pe langa furtul merelor de aur, se pare insa ca zmeul a rapit-o si pe frumoasa Ileana, fiica imparatului din regatul de Safir. Copiii vor fi insa bucurosi sa urmeasca peripetiile lui Praslea cel Voinic, in timp ce acestea reuseste sa o salveze pe printesa din pestera zmeului.

 

Distributie:  Claudia Dragan, Cristian Dionise si Alexandru Mandu      

 

Spectacolul se va desfasura  in aer liber, la Gradina Sticlarilor (Strada Vasile Lascăr 36).

 

MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacol, în contextul COVID 19

  • Accesul se face începând cu ora 10.40 și vă rugam să veniți din timp, astfel încât, până la ora 11.00 să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare. Spațiul este dotat cu toate articolele sanitare / de igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității în cele mai bune condiții.
  • Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata spectacolului, conform reglementărilor în vigoare. (Art. 7 lit. g., Art. 8 lit. b. - MO nr. 531/19.06.2020)
  • Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, dacă prezentați simptome specifice infecțiilor respiratorii (tuse, strănut, rinoree, temperatură) vă rugăm să rămâneți acasă sau în unități unde puteți primi îngrijiri.Vă așteptăm cu drag, imediat ce starea de sănătate vă va permite să vă bucurați în siguranță, de spectacol.
  • Este permis consumul de apă și băuturi răcoritoare sau alte bauturi exclusiv din recipiente individuale. (Art. 4 lit. g., Art. 7 lit. c. - MO nr. 531/19.06.2020)
  • În cazul în care condițiile meteo nu permit susținerea reprezentației, biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru urmatoarele reprezentatii sau banii vor fi returnati.
  • Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios.
  • Nerespectarea oricareia dintre aceste prevederi atrage dupa sine neparticiparea la eveniment, fara dreptul de rambursare a costurilor.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.