Bilete praslea cel voinic si merele de aur teatrul coquette

Praslea cel Voinic si merele de aur

Spectacolul de teatru reprezinta o adaptare a celebrului basm cu acelasi titlu al lui Petre Ispirescu.

 

Piesa de teatru pentru copii Praslea cel Voinic si merele de aur pusa in scena la Teatrul Coquette este interactiva si plin de umor adecvat copiilor si adultilor.

 

In caz ca nu va amintiti povestea, aceasta incepe in gradina Imparatului Verde unde creste un mar ceva mai special. Acest copac are mere de aur, care sunt furate in fiecare an cand se coc, de catre un zmeu nastrusnic, a carui putere sta intr-un inel. Merele de Aur, comorile de pret are imparatului, sunt pazite pe rand de catre cei trei fii ai sai, insa doar mezinul are succes. Eroul nostru, Praslea, reuseste sa prinda zmeul buclucas dupa ce ii infrunta si pe cei doi capcauni, cei doi paznici comici ai pesterii zmeului.

 

Pe langa furtul merelor de aur, se pare insa ca zmeul a rapit-o si pe frumoasa Ileana, fiica imparatului din regatul de Safir. Copiii vor fi insa bucurosi sa urmeasca peripetiile lui Praslea cel Voinic, in timp ce acestea reuseste sa o salveze pe printesa din pestera zmeului.

 

Distributie:  Claudia Dragan, Cristian Dionise si Alexandru Mandu       

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.