Rege clovn afis

Povestea regelui suparat pe clovn

spectacol invitat al Teatrului pentru Copii și Tineret  „Vasilache” Botoșani

„Povestea regelui supărat pe clovn”  de Matei Vișniec

  • Regia artistică și scenografia: Gelu Rîşca
  • Coregrafia: Victoria Bucun
  • Muzica: Alexandru Neș
  • Video design:  Andrei Cozlac

 

Spectacolul (examen de licență) se înscrie în programul „Teatrul Vasilache – Teatrul tinerilor regizori”, urmare a parteneriatului cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu”, Iași, având coordonatori de proiect pe doamna lector univ. dr. Antonella Cornici și pe domnul prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță.


Distribuția: Florin Iftode, Marius Rusu, Pavel Petrași, Oana Asofiei, Renata Voloșcu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tanasă, Andrei Bordianu


„O lume inversată, rar întâlnită, în care un clovn ne poartă printr-o parabolă dintr-o altă realitate, hazlie și plină de învățăminte, ce se adresează copiilor și tinerilor deopotrivă, cu întrebări despre autoritate, dragoste și voință.


Un spectacol ce se desfășoară și se dezvăluie de la un capăt la altul ca o sondare a raporturilor cu noi înșine, în mare parte, plin de aluzii la realitatea imediată.” (Gelu Rîşca - regizor artistic)
Spectacolul este recomandat copiilor peste 6 ani!


Preț bilet: 7 lei, preț unic

 

IMPORTANT


 Accesul în spațiul de desfășurare al evenimentelor organizate de TMMVS va fi permis doar persoanelor care dispun de certificatul digital European, al cărui cod QR va fi scanat la intrarea în sala de spectacol pentru atestare.
 De certificatul digital european beneficiază:
- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
- persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusulSARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.
Aceste reguli se aplica si copiilor care au implinit varsta de 12 ani.

Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptati de la prevederile de mai sus, însă accesul în sală se face doar dacă sunt însoțiți de un adult cu vârsta peste 18 ani care dispune de certificatul digital European, al cărui cod QR va fi scanat la intrarea în sala de spectacol pentru atestare și care se încadrează în prevederile menționate anterior.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.