Povestea lui rapunzel

Povestea lui Rapunzel

Spectacol de teatru pentru copii la Palatul National al Copiilor, Sala Mica

 

Printesa Rapunzel este rapita inca de cand era bebelus si este tinuta într-un turn de  vrajitoarea Gothel.  La implinirea varstei de 18 ani, Rapunzel o roaga pe ”mama”  sa o lase sa vada felinarele zburatoare de la castel. Vrajitoarea o refuza, insa iata ca in viata printesei apare Flynn...

 

Flynn nu este insa un print, asa cum ne-am astepta inc azul tuturor povestilor, ci este un talhar din regat. Si asa incepe aventura celor doi, aventura careia i se alatura prietenul fetei, cameleonul Pascal, calul Maximus, si o banda de raufacatori care il urmaresc pe Flynn. Unde mai pui ca si vrajitoarea e pe urmele lor!

 

Pentru a vedea cum se termina povestea va asteptam la Palatul Copiilor la piesa de teatru pentru copii Povestea lui Rapunzel.Copiii cu varsta peste 2 ani platesc bilet.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.