Povestea lui fat frumos teatru la cinema

Povestea lui Fat Frumos – la Teatru la Cinema din Afi Cotroceni

Teatru de papusi dupa un basm popular - Povestea lui Fat Frumos

 

Probabil ati auzit despre Fat Frumos si ii cunoasteti povestea, insa acum puteti lua parte un spectacol diferit. Copiii toti, cu mic cu mare, sunt invitati la o adaptarea interactiva si moderna a indragitului basm popular Fat Frumos.

 

Parintii vor recunoaste si ei personaje despre care au citit in copilarie, iar micii spectactori vor face cunostinta cu legendarele personaje ca: Ileana Cosanzeana, Fat-Frumos si Zmeul. Teatrul de papusi ofera o perspectiva deosebita asupra unui basm si aduce in realitate personajele despre care doar ni sa povestit.

 

Alaturi de papusile mari ce dau viata povestii ne vom distra timp de aproape o ora si vom fi purtati prin realismul aventurilor personajului principal.

 

Biletele la spectacolele organizate de Teatru la Cinema se pot cumpara online prin intermediul site-ului nostru.

 

Spectacol de teatru de papusi recomandat copiilor cu varsta intre 4 si 9 ani.

Durata spectacolului: 45 de minute

 

Acces general.

Pret bilet Adult: 25,5 lei; pret bilet Copii: 15,5 lei

Selectia tipului de bilet: Adult sau Copil, se realizeaza dupa alegerea numarului de locuri, utilizand selectorul din dreapta.

 

selectie-locuri-copii.jpg (37 KB)

 

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.