Povestea incurcata a printesei rapunzel

Povestea incurcata a printesei Rapunzel

Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.

 
Sambata, 28 octombrie 2017, de la ora 11.00, la Club The HUB, Str. Baratiei, nr. 31 (langa Magazinul Cocor) actorii Teatrului Dubee Doo, vor sustine reprezentatia spectacolului de teatru pentru copii „Povestea incurcataa printesei Rapunzel”.

„Povestea incurcataa printesei Rapunzel” – spectacol de teatru interactiv pentru copii si nu numaiDupace a primit puteri de la o floare magica, mica printesa Rapunzel este rapita in toiul noptii de la palat de catre batrana Gothel. Gothel stie ca puterile magice ale florii se regasesc in parul lung de aur al lui Rapunzel si, pentru a ramane mereu tanara, trebuie sao tinacaptivape fatain turnul ei secret.


Cand cel mai cautat bandit al regatului, Gheorghe Papagheorghe, ajunge din intamplare in turnul misterios, este luat “ostatic” de Rapunzel care doreste sa ajunga in lumea realasi sase bucure din plin de frumusetile acesteia.


Va invitam satrecem impreuna cu ei printr-o serie de aventuri interesante si sa fim partasi la povestea lor de dragoste.

Si, pentru case apropie Halloween-ul cu pasi repezi, actorii Teatrului Dubee Doo au pregatit o surpriza pentru cei mici. Ramane secret panasambata, sssttt...!!!

Distributie: Adina Stan, Adina Iftime, Dan Apavaloaiei. Scenariu: Adina Stan.

Pret bilete – 35 lei/copil (parintii au acces gratuit)

 
BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.