Poveste de craciun teatrul coquette bucuresti

Poveste de Craciun

O piesa de teatru pentru copii inspirata de nuvela lui Charles Dickens - Colind de Craciun

 

Poveste de Craciun face parte din repertoriul Teatrului Coquette dedicat sezonului de iarna al Teatrului Coquette si are ca sursa de inspiratie nuvela “Colind de Craciun”, de Charles Dickens. Poveste a fost adaptata pentru toate varstele, astfel incat toata familia este invitata.

 

Un spectacol cu iz sarbatoare - Bilete la Poveste de Craciun - Teatrul Coquette

In Ajunul Craciunului, morocanoasa si zgarcita matusa Matilda este vizitata de cei doi nepotei,  Billy si Lilly, care vin sa o invite la petrecerea de Craciun. Matusa nu mai simte insa bucuria Craciunului si il percepe doar ca pe un moment in care trebuie sa cheltuiasca bani pe cadouri. Va incerca asadar sa gaseasca diverse modalitati de a-i refuza pe cei doi nepoti, uitand de magia pe care Craciunul o are in special pentru copii.

 

Chiar la miezul noptii, cand matusa adoarme pe sezlong in casa ei, la cumpana dintre Ajun si prima zi de Craciun, face o calatorie in vis, in trecut, cand Craciunul era o bucurie, si in viitor, cand s-ar putea sa nu fie tinuta minte asa cum si-ar dori. Cand se trezeste din vis, gaseste o surpriza care ii va schimba parerea despre Craciun, si acesta redevine o sarbatoare a bucuriei si a generozitatii.

 

Sunteti invitati sa urmariti un spectacol care prezinta o poveste clasica, spusa cu umor si veselie, pentru intreaga familie. Mesajul spectacolului indeamna inspre iubire si armonie, fiind in ton cu bucuria sarbatorii Craciunului.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.