Podu afis 2

PODU'

Spectacolul PODU’ este regizat de Horatiu Malaele, dupa textul „Podul sinucigasilor” de Paul Ioachim si aduce in fata publicului o tema mai putin abordata in trecut: sinuciderea.


Spectatorii urmaresc, timp de o ora si jumatate, un spectacol plin de savoare si umor, in care un intelectual neinteles, interpretat de Horatiu Malaele, un indragostit, rol jucat de George Ivascu, si o artista – Meda Victor, „stau la coada in fata mortii”.


Personajele se intalnesc pe „podul sinucigasilor”, unde asteapta un tren care sa le puna capat zilelor, si fac haz de propria lor neputinta. Ideea sinuciderii celor trei personaje, care isi povestesc propriile drame, nu se concretizeaza, pentru ca, de fapt, nici unul dintre ei nu vrea sa moara cu adevarat. Aceasta este de fapt esenta piesei, care il face pe spectator sa plece spre casa cu ideea ca exista intotdeauna speranta si motivatia pentru care viata merita sa fie traita.

 

Va invitam sa luati parte la un spectacol plin de savoare si umor - Bilete la Podu' - la Teatrul National I.L.Caragiale Bucuresti (TNB) Sala Mare

 

Trei destine, trei povesti de viata, trei tipologii.

Indragostitul - bizarul si logicul metrolog - a fost abandonat de iubita lui pentru alt barbat mai inalt, mai frumos si puternic. Desi lua vitamine cu regularitate, pentru men¬tinerea tonusului, nimic nu l-a ajutat sa isi recastige iubita, asa ca a decis sa mearga pe pod.


Cel de-al doilea personaj care alege  podu’ este o tanara care a picat examenul la actorie si, spune ea, a fost „calcata in picioare de toata lumea”.


Al treilea personaj este un intelectual nefericit, „copilul secolului”, ale carui creatii literare absurde sunt de neinteles.
Toti trei asteapta „trenul mortii”. Desi tine un ceas in mana si socoteste minutele care se scurg pana la momentul mortii, indragostitul e  primul care da bir cu fugitii. Artista vede in intelectual un posibil iubit, care, in aceste conditii, zareste o speranta pentru reusita operei lui.


Podu’ este un regal actoricesc, de la care plecam cu ideea ca exista intotdeauna o sansa si o speranta pentru care viata merita a fi traita, fie macar din curiozitatea de a stii ce se intimpla maine.

Distributia de exceptie este formata din Horatiu Malaele, George Ivascu si Meda Victor, trei actori ce nu mai au nevoie de niciun fel de introducere in lumea teatrului romanesc, ce asteapta sa va ofere o seara de umor si suspans intr-o interpretare de neuitat. Regia spectacolului este semnata de asemenea de Horatiu Malaele, care abordeaza cu mult curaj si iscusinta o tema sensibila, pe care reuseste sa o transpuna intr-o comedie spumoasa si plina de umor.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.