Pisici teatru suceava afis

Pisici

„PISICI” este o productie a TMMVS, un spectacol concert conceput de Bobo Burlacianu si Bobi Dumitras.

Un fel de alternativa parodica la Cats. O joaca muzicala in care cateva pisici isi deapana povestile. La inceput a fost un 'miau', dupa care Pisica Dumnezeu a creat o lume dominata de pisici. In absenta omului, pisicile ii iau locul, la pachet cu problemele aferente.

O batrana obsedata de muraturi, un patron de fabrica de mobila cu aspiratii de politician, un rachet naiv, un caine reincarnat in pisica, un cuplu cu probleme in casnicie, si alte personaje pisicesti isi canta pe rand neajunsurile sau bucuriile, in timp ce povestile lor se intrepatrund, conectandu-le intr-o tesatura unica.

Bobo Burlacianu, cunoscut si apreciat interpret si compozitor roman, este cel care semneaza regia spectacolului concert Pisici. Invata sa cante la chitara in timpul liceului si face parte din trupa de umor Patrula 0, unde il cunoaste pe Bobi Dumitras, viitorul coleg din trupa Fara Zahar. Intre 1999 si 2004 activeaza in trupa de teatru Ludic, la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi.

In 2001 infiinteaza trupa Fara Zahar si debuteaza in cenaclul folk Moldavia. Primul album apare in 2003 si poarta titlul Episodu’ unu: Amenintarea faitonului. Urmeaza albumele Episodu’ 2 de la Dorohoi si Neamul lui Penes Curcanul. Intre 2004 si 2012 semneaza, alaturi de Bobi, rubrica „Voi n-ati intrebat, Fara Zahar va raspunde” in Suplimentul de cultura.

In 2004 o cunoaste pe Ada Milea, cu care va colabora in spectacolele-concert Quijote, adaptare dupa Miguel de Cervantes, Nasul, dupa N.V. Gogol, si Deliruri, dupa poeme de Ion Muresan, reeditat ulterior cu titlul Alcool.

In 2005, Fara Zahar a castigat Discul de Aur pentru vanzarile primului disc.

In 2007 debuteaza in calitate de compozitor al muzicii din spectacolul With a Little Help from My Friends de Maria Manolescu, in regia lui Radu Apostol, de la Teatrul National Iasi. Lucreaza cu teatre din Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara. In 2012 infiinteaza formatia de rock alternativ The Bread Pits.

Bobi Dumitras, membru fondator al trupei Fara Zahar, s-a nascut in orasul Dorohoi, judetul Botosani. A absolvit Facultatea de Stiinte Administrative, dar nu a mai apucat sa profeseze in domeniu, ci s-a orientat pentru o alta sfera.

„Pofta de a face stand-up mi-a venit in timp, cand mi-am dat seama ca nu toate glumele rimeaza si as putea sa le prezint si sub aceasta forma, fara instrument muzical”, a povestit Bobi.

Fara Zahar se naste la 3 ianuarie 2001, la initiativa lui Bobo. Bobi este cel care-i da numele.

„PISICI” un spectacol concert pus la cale de Fara Zahar.

Pisicile: Horia Butnaru, Cristina Florea, Catalin Stefan Mindru, Cosmin Panaite, Clara Popadiuc

Versuri: Bobi Dumitras, Bobo Burlacianu

Scenografie: Bobo Burlacianu

Ilustratii: Ana Taranu

Regie muzicala: Bobo Burlacianu

Durata spectacol: 70 min.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2018. Toate drepturile rezervate.