Pisic afisnou

Pisici

„PiSiCi” este o producție a TMMVS, un spectacol concert conceput de Bobo Burlăcianu, pus la cale de Fără Zahăr.”


Un fel de alternativă parodică la Cats. O joacă muzicală în care câteva pisici își deapănă poveștile. La început a fost un 'miau', după care Pisica Dumnezeu a creat o lume dominată de pisici. În absența omului, pisicile îi iau locul, la pachet cu problemele aferente.


O bătrână obsedată de murături, un patron de fabrică de mobilă cu aspirații de politician, un rachet naiv, un câine reîncarnat în pisică, un cuplu cu probleme în căsnicie, și alte personaje pisicești își cântă pe rând neajunsurile sau bucuriile, în timp ce poveștile lor se întrepătrund, conectându-le într-o țesătură unică.


Bobo Burlăcianu, cunoscut și apreciat interpret și compozitor român, este cel care semnează regia spectacolului concert Pisici. Învață să cânte la chitară în timpul liceului și face parte din trupa de umor Patrula 0, unde îl cunoaște pe Bobi Dumitraș, viitorul coleg din trupa Fără Zahăr. Între 1999 și 2004 activează în trupa de teatru Ludic, la Casa de Cultură a Studenților din Iași.


În 2001 înființează trupa Fără Zahăr și debutează în cenaclul folk Moldavia. Primul album apare în 2003 și poartă titlul Episodu’ unu: Amenințarea faitonului. Urmează albumele Episodu’ 2 de la Dorohoi și Neamul lui Peneș Curcanul. Între 2004 și 2012 semnează, alături de Bobi, rubrica „Voi n-ați întrebat, Fără Zahăr vă răspunde” în Suplimentul de cultură.
În 2004 o cunoaște pe Ada Milea, cu care va colabora în spectacolele-concert Quijote, adaptare după Miguel de Cervantes, Nasul, după N.V. Gogol, și Deliruri, după poeme de Ion Mureșan, reeditat ulterior cu titlul Alcool.
În 2005, Fără Zahăr a câştigat Discul de Aur pentru vânzările primului disc.


În 2007 debutează în calitate de compozitor al muzicii din spectacolul With a Little Help from My Friends de Maria Manolescu, în regia lui Radu Apostol, de la Teatrul Național Iași. Lucrează cu teatre din București, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara. În 2012 înființează formația de rock alternativ The Bread Pits.


Bobi Dumitraș, membru fondator al trupei Fără Zahăr, s-a născut în oraşul Dorohoi, judeţul Botoşani. A absolvit Facultatea de Ştiinţe Administrative, dar nu a mai apucat să profeseze în domeniu, ci s-a orientat pentru o altă sferă.
„Pofta de a face stand-up mi-a venit în timp, când mi-am dat seama că nu toate glumele rimează şi aş putea să le prezint şi sub această formă, fără instrument muzical”, a povestit Bobi.


Fără Zahăr se naște la 3 ianuarie 2001, la inițiativa lui Bobo. Bobi este cel care-i dă numele.


„PISICI” un spectacol concert pus la cale de Fără Zahăr.

 

Pretul unui bilet este:

 

30 lei - pret intreg

10 lei - studenti si pensionari

 7  lei  - elevi din invatamantul preuniversitar


Pisicile: Horia Butnaru, Cristina Florea, Cătălin Ștefan Mîndru, Cosmin Panaite, Clara Popadiuc
Versuri: Bobi Dumitraș, Bobo Burlăcianu
Scenografie: Bobo Burlăcianu
Ilustrații: Ana Țăranu
Regie muzicală: Bobo Burlăcianu

Durata spectacol: 70 min.

Limită de vârstă: 6+


La intrarea în sala de spectacole este obligatorie prezentarea documentului care a stat la baza achiziției biletului cu preț redus (ex: carnet elev, student, cupon pensie).

 

Reguli specifice, obligatorii, de respectat de către spectatori pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2:


1.    Accesul persoanelor în spațiul de desfășurare al evenimentului organizat de TMMVS va fi permis numai cu respectarea măsurilor universal valabile pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2;
2.    Accesul spectatorilor va fi permis începând cu ora 18:00. Vă rugăm să respectați distanța de 1,5 m între persoanele aflate la coada de la intrare
3.    Spațiul de desfășurare al evenimentelor TMMVS va avea un număr limitat de locuri, spectatorul având obligația respectării locului individual achiziționat;
4.    Atât personalul TMMVS, cât și persoanele care intră în spațiile de desfășurare ale evenimentelor TMMVS vor purta mască pe toată durata evenimentului, începând cu intrarea în foaier și pe toată durata spectacolului, până la părăsirea clădirii. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
5.    Persoanele își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrarea în spațiile de desfășurare ale evenimentelor TMMVS;
6.    La intrarea în spațiul de desfășurare al evenimentului TMMVS se va efectua un triaj observațional precum și termometrizarea spectatorilor. Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată) și nici al celor care înregistrează temperatura măsurată mai mare de 37,3°C. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spațiile de desfășurare ale evenimentelor TMMVS;
7.    Ieșirea spectatorilor din spațiul de desfășurare al evenimentului organizat de TMMVS se va face respectând marcajele specifice. Vă rugăm să respectați distanța de 1,5 m între persoanele aflate la coada de la ieșire;
8.    Accesul/ieșirea în/din spațiul de desfășurare  al evenimentului organizat de TMMVS se va face OBLIGATORIU prin trasee de intrare/ieșire separate, unice pentru facilitarea menținerii distanței fizice.


BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.