Pisic afisnou

Pisici

PiSiCi 

PiSiCi este o producție a TMMVS, un spectacol concert conceput de Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș.

Un fel de alternativă parodică la Cats. O joacă muzicală în care câteva pisici își deapănă poveștile. La început a fost un 'miau', după care Pisica Dumnezeu a creat o lume dominată de pisici. În absența omului, pisicile îi iau locul, la pachet cu problemele aferente.

 

O bătrână obsedată de murături, un patron de fabrică de mobilă cu aspirații de politician, un rachet naiv, un câine reîncarnat în pisică, un cuplu cu probleme în căsnicie, și alte personaje pisicești își cântă pe rând neajunsurile sau bucuriile, în timp ce poveștile lor se întrepătrund, conectându-le într-o țesătură unică.

 

Bobo Burlăcianu, cunoscut și apreciat interpret și compozitor român, este cel care semnează regia spectacolului concert Pisici.  Învață să cânte la chitară în timpul liceului și face parte din trupa de umor Patrula 0, unde îl cunoaște pe Bobi Dumitraș, viitorul coleg din trupa Fără ZahărÎntre 1999 și 2004 activează în trupa de teatru Ludic, la Casa de Cultură a Studenților din Iași.

 

În 2001 înfiinţează trupa Fără Zahăr și debutează în cenaclul folk Moldavia. Primul album apare în 2003 și poartă titlul Episodu’ unu: Amenințarea faitonului. Urmează albumele Episodu’ 2 de la Dorohoi și Neamul lui Peneș Curcanul. Între 2004 și 2012 semnează, alături de Bobi, rubrica „Voi n-ați întrebat, Fără Zahăr vă răspunde” în Suplimentul de cultură.

 

În 2005, Fără Zahăr a câştigat Discul de Aur pentru vânzările primului disc.

Artist, compozitor și umorist, membru al trupei de muzică şi de umor Fără Zahăr, cel care a scris şi versurile celor mai cunoscute piese ale formaţiei, Bobi Dumitraș s-a născut în orașul Dorohoi, județul Botoșani

Simpaticul comediant, care a mai avut apariții în spectacole de stand-up, și-a făcut curaj să se înscrie la „iUmor”, cunoscuta emisiune de divertisment televizată, după ce a primit încurajările prietenilor.

„Pofta de a face stand-up mi-a venit în timp, când mi-am dat seama că nu toate glumele rimează și aș putea să le prezint și sub această formă, fără instrument muzical”, a povestit Bobi.

La inițiativa lui Bobo, se naște la 3 ianuarie 2001, formația Fără Zahăr. Bobi este cel care-i dă numele.

 „PiSiCi” un spectacol concert pus la cale de Fără Zahăr.

Versuri: Bobi Dumitraș, Bobo Burlăcianu

Scenografie: Bobo Burlăcianu

Ilustrații: Ana Țăranu

Regie muzicală: Bobo Burlăcianu

 

Distribuția -Pisicile:

Horia Butnaru: Patronul Blănaru, Andrei, motanul călător

Cristina   Florea: Cristina din cuplul Mihai și Cristina, Șoferița nesimțită Mariana, Monica fantomâța

Cătălin Ștefan Mîndru: Dumnezeu, Rachetul Alioșa

Cosmin Panaite: Câinele Vasile, Mihai din cuplul Mihai și Cristina, Supereroul

Clara Popadiuc : Prodanca, baba de la doi, Adolescenta Cami

 

Limită de vârstă: 6+

Durata spectacol: 1h și 10min

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.