Afis pisici

Pisici 2

PiSiCi 2, un nou proiect muzical marca FARA ZAHAR
Dupa succesul inregistrat cu PiSiCi , protagonistii trupei Fara Zahar, Bobo Burlacianu si Bobi Dumitras ne propun un nou proiect muzical – PiSiCi 2


Mereu curioase si dornice de atentie, indragitele personaje din PiSiCi  exploreaza locuri noi, ducand mai departe povestile lor cantate cu talc.

„Pisicile se intorc! Si din coruri suna!”, ne spune Bobo Burlacianu, cel care impreuna cu Bobi Dumitras au pus la cale un nou proiect muzical – PiSiCi 2.
„Va intrebati cumva: oare ce s-a mai intamplat in lumea pisicilor? Nu e nevoie. Va spunem noi oricum. Noi, cei de la compania Fara Zahar, am creat un nou serviciu prin care va spunem lucruri fara ca voi sa depuneti efortul de a intreba.
De aceea, va oferim acum Pisici 2!
Pe scurt, Aliosa emigreaza peste ocean, unde lucreaza pentru un mare fabricant de lapte praf. Iar Andrei se intoarce acasa. In plus, mai apar in spectacol un inventator, un impresar, un purice, un iaz cu hippopotami, un sac maro, cativa soareci, o pisica de mare, un lautar si Dumnezeu.
Pisica, oricum ii dai drumul, tot in picioare cade.” – Bobo Burlacianu, regizor

PiSiCi 2 – un spectacol concert pus la cale de Fara Zahar
Regie muzicala: Bobo Burlacianu
Versuri: Bobi Dumitras, Bobo Burlacianu
Muzica: FARA ZAHAR
Scenografie: Bobo Burlacianu
Ilustratii: Ana Maria Taranu
PiSiCi-le:
Razvan Banut, Horia Butnaru, Cristina Florea, Catalin Stefan Mindru, Cosmin Panaite, Clara Popadiuc

 

Prețul biletelor : 30 lei adulți, 10 lei studenți și pensionari, 7 lei copii și elevi din învățământ preuniversitar.

 

Important
Accesul în sala de spectacole va fi permis doar persoanelor care dispun de Certificatul digital european privind COVID, al cărui cod QR va fi scanat la intrarea în sala de spectacol pentru atestare.


De certificatul digital european beneficiază:

- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,


- persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a15-a si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.


- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Aceste reguli se aplica si copiilor care au implinit varsta de 12 ani.

Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptați de la prevederile de mai sus, însă accesul în sală se face doar dacă sunt însoțiți de un adult cu vârsta peste 18 ani care dispune de certificatul digital European, al cărui cod QR va fi scanat la intrarea în sala de spectacol pentru atestare și care se încadrează în prevederile menționate anterior.

 

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.