Pinocchio dubee doo

Pinocchio

Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.

Sambata, 6 mai 2017, de la ora 11.00, va invitam la spectacolul de teatru pentru copii "Pinocchio”, adaptare dupa Carlo Collodi. Spetacolul se va desfasura la Godot Cafe-Teatru.

 

Un spectacol de teatru pentru copii si nu numai - bilete la Pinocchio cu Teatrul Dubee Doo

Faurit de Gepetto, un tamplar priceput dintr-un mic orasel italian si adus la viata de magia Zanei Albastre, Pinocchio este o papusa de lemn care isi doreşte sa devina un baietel adevarat. Asa incepe povestea lui Pinocchio care trece printr-o multime de peripetii, din care invata ce inseamna sa fii bun si ascultator.

 

Un greieras simpatic, un sambure de constiinta, ii calauzeste pasii micului Pinocchio, incearca sa fie mereu in preajma lui si sa tina pasul cu baietelul.

 

Va invitam, cu mic, cu mare sa pasiti in lumea uneia dintre cele mai frumoase povesti ale copilariei si sa trecem impreuna printr-o serie de aventuri interesante.Acces general.
Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.