Nogravity petrecere craciun copii 2

Petrecere de Craciun cu cortul la NoGravity

Ii invitam pe copii la o petrecere de Craciun cu spirit de aventura, organizat de echipa NoGravity! Copiii vor invata sa monteze un cort, se vor distra pe tiroliana si vor primi cate un cadou surpriza!

 

Data si ora evenimentului:

Adunarea se face pe 22 decembrie la ora 20:30, iar evenimentul se termina a doua zi de dimineata, pe 23 decembrie la 09:30.

Dupa sosirea tuturor participantilor, ne adunam in sala NoGravity pentru a ramane peste noapte in tabara de corturi de pe culoarul central al salii de aventura. Va urma montarea corturilor, dupa care incepe programul de distractie: parcurgerea traseelor de aventura si a tirolianei cu lumina stinsa, exclusiv la lumina lanternelor.

 

Mos Craciun soseste la NoGravity - Petrecere de Craciun pentru copii cu spirit de aventura

Seara se va incheia cu sosirea lui Mos Craciun, care ne va vizita si va oferi fiecarui copil cadouri personalizate NoGravity. Vom lua o scurta pauza de pizza, dupa care vom prelungi petrecerea cu vizionarea unui film pentru copii.


A doua zi trezirea este la ora 08:00. Dupa un mic dejun alcatuit din sadwich-urile aduse de acasa si strangerea taberei de corturi, vom fi gata sa revenim acasa la ora 09:00.


Tariful de participare este de 200 lei / copil. Acest tarif include atelierul de montat corturi, cazarea la cort, 1,5 ore de aventura, escalada și tiroliana, supravegherea copiilor peste noapte, ½ dintr-o pizza NoGravity + 2 sticle de 0,5 de apa plata / copil + 1 cadou supriza NoGravity pentru fiecare copil.

Varsta recomandata a participantilor este 4-10 ani.
Termenul limita de inscriere este luni, 19 decembrie.

 

Echipament individual necesar pentru petrecere:

  • Izopren
  • Sac de dormit
  • Lanterna frontala
  • Haine de dormit peste noapte
  • Periuta de dinti
  • Prosop
  • Mancare la pachet pentru micul dejun de a doua zi.
BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.