Peter pan si piratii dubee doo afis

Peter Pan si Piratii

Teatrul Dubee Doo deschide seria de spectacole din 2018 cu un spectacol mult îndragit de cei mici, “Peter Pan si piratii”, adaptare dupa povestea scrisa de dramaturgul scotian James Mattew Barrie.

 

“Peter Pan si Piratii” – spectacol de teatru pentru copii si nu numai


Sunteti invitati, cu mic, cu mare, sa pasiti într-un taram fantastic, acolo unde copiii se întalnesc cu personaje haioase, împreuna cu care trec printr-o serie de aventuri pline de suspans. Parintii sunt îndemnati sa intre si ei în joaca noastra.
Muzica si dansul vor fi ingredientele care completeaza atmosfera din Tara de Nicaieri, unde un baietel curajos va înfrunta un pirat plin de ifose, dar nu pe atat de brav pe cat se crede. Cei mici vor “complota” cu Peter Pan si cu Wendy împotriva piratului.

Cand? Sambata (13 ianuarie 2018), de la ora 11.00
Unde? La Club The HUB, Str. Baratiei, nr. 31 (langa Magazinul Cocor),

Pret bilete – 35 lei/copil (parintii au acces gratuit)


Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.