Bilete pestisorul de aur

Pestisorul de aur

O poveste bine cunoscuta, despre un pescar batran care a avut sanse de a prinde un pestisor auriu cu glas omenesc. In schimbul eliberarii, acesta ii promise pescarului ca ii va indeplini trei dorinte, iar batranul accepta.

 

Cand pescarul se intoarse acasa cu traista goala, nevasta lui, o femeie rea, infumurata, certareata si vesnic nemultumita, il cearta aspru, iar pentru a o impaca, batranul ii povesti intamplarea ciudata de care avusese parte. Femeia se arata sceptica la inceput, insa apoi, sireata cum era, se hotaraste sa puna la incercare puterile pestisorului.

 

Bilete la o piesa de teatru pentru copii clasica - Pestisorul de Aur pe scena Palatului Copiilor

 

Daca sunteti curiosi sa aflati ce va face pescarul, ce dorinte ii va cere pestisorului sa ii indeplineasca si cum va reusi sa iasa din situatiile pe cat de comice, pe atat de jenante in care il pune femeia … trebuie sa luati parte la piesa de teatru pentru copii pe care v-am pregatit-o.

 

Copiii se vor amuza copios alaturi de personaje si bineinteles ca se vor intreba... ei ce dorinte ar vrea sa-si vada indeplinite, daca ar avea norocul de a da peste asa un pestisor magic?

 

Desi spectacolul, prin interpretarea actorilor, decoruri, lumini si efecte speciale, peripetiile prin care trec personajele si interactiunea cu publicul, ne conduce in lumea mirifica a povestilor, totusi, mesajul transmis este extrem de important atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari: Ai grija! Ceea ce iti doresti ar putea deveni realitate...

 

Copiii peste 2 ani platesc bilet.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.