Pescarusul afis

Pescarusul

PESCARUSUL
de Anton Pavlovici Cehov

Adaptare libera dupa o traducere de Masa Dinescu si Andrei Serban

REGIA – Andrei Serban
REGIZOR SECUND – Sanziana Stoican
SCENOGRAF CONSULTANT – Valentin Varlan
ASISTENTI REGIE – Cosmin Alexandru Purice, Florin LitaDISTRIBUTIA

 • Medvedenko - Ionuț Vișan
  Mașa - Sabrina Iașchevici
  Sorin - Constantin Cojocaru
  Nina - Alina Rotaru
  Dorn - Vitalie Bichir
  Arkadina - Mihaela Trofimov
  Treplev - Bogdan Cotleț
  Polina - Florina Gleznea
  Șamraev - Gelu Nițu
  Trigorin - Emilian Oprea
Am primit bucuros invitatia de a lucra la unteatru. Am regasit atmosfera anilor mei de tinerete de la La Mama din New York, acelasi spirit prietenos si liber, o comunitate de artisti care, fara niciun considerent material, sunt animati de pasiunea de a face teatru altfel, de a descoperi “forme noi”. Si ideea acestor forme noi m-a dus direct la Treplev si la „Pescarusul”, o piesa care m-a urmarit toata viata si pe care nu am inteles-o pe deplin, desi am montat-o in limbi diferite pe trei continente, de fiecare data altfel. Sper ca aceasta versiune sa fie ultima si, desi nu vom putea dezlega misterul care face ca o poveste ce sfarseste in moarte violenta sa fie catalogata de Cehov drept „comedie”, am incredere ca impreuna vom (re)descoperi paradoxul ca in teatru singura permanenta e starea de schimbare continua. Daca acceptam ca nicio concluzie nu e defintiva, putem porni in cautare.
Andrei Serban


Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.