Persona afis unteatru

Persona

PERSONA
dupa un film de Ingmar Bergman
 
Regia: Peter Kerek
Scenografia: Iuliana Vilsan
Sound design: Aurelian Stoleriu
Editor: Ioachim Stroe
Distributia: Alina Berzunteanu, Emilia Bebu
Durata: 1h 15min
Cu sprijinul: Ambasada Suediei din Bucuresti, We are basca

Un spectacol de cinema pe scena, care isi propune sa uneasca, intr-un mod inedit, cele doua arte prin care a creat si s-a exprimat Ingmar Bergman: teatrul si filmul.

Viata noastra contemporana este asediata de o viteza halucinanta, de un zgomot asurzitor si de o cantitate inepuizabila de informatii carora cu greu le facem fata.

Persona aduce in prim plan povestea unei actritei care este coplesita de multitudinea de roluri, incat isi asuma iesirea din vartejul vietii si se refugiaza intr-un spital, intrand in tacere. Acolo e ingrijita de o asistenta, care, treptat, preia rolul actritei si il joaca pana la capat, pana cand tacerea actritei se rupe, aducand vindecarea.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.