Peer gynt afis2

Peer Gynt

de Henrik Ibsen

„Peer Gynt” vorbeste despre cautarea permanenta a Eului superior, despre efortul omenesc de a-si pastra verticalitatea si pierderea acesteia, în încercarea de a fi om.
Iata firul rosu, care strabate aceasta creatie dramatica, ce pulseaza cu o puternica încarcatura spirituala.


Din pacate, prin nestiinta sa despre destin, libertate si mantuire, precum o corabie fara carma, Peer Gynt e purtat în deriva, pe oceanul vietii, tarat în situatii pe cat de diverse si ispititoare, pe atat de extreme si de nepatruns.


 Însa calatorul cunoaste lumi, iar experienta sa îl îmbogateste.


Sfarsitul pare sa fie unul tragic: pierderea propriei esente, a propriei individualitati; totusi, salvarea mareata vine de la iubirea neconditionata a lui Solveig, copila care vesnic asteapta.


Durata spectacolului: 80 de minute
Distributie:
Marian Simion , Sidonia Gabriela Ganea / Doina Șandru, Alina Dumitrelea / Andreea-Roxana Neagu,  Andreea Ramona Pasăre  / Georgeta Nedelcu, Ilie Bogdan, Oana Oancea / Doina Şandru, Dan Bălășoiu,  Valentina Visarion, Ilie Bogdan, Valentina Visarion, Doina Șandru, Ilie Bogdan, Sidonia Gabriela Ganea,  Oana Oancea,  Valentin Andrieș  / Cristian Constantinescu, Doina Șandru, Dan Bălășoiu
Regia: -    Oswald Gayer

Accesul în sală se face cu 15 minute înainte de ora anunțată a spectacolului. Acesta începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală NU mai este permis.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.