P gynt caragiale afis

Peer Gynt

Capodopera operei norvegiene Peer Gynt de Henrik Ibsen este un spectacol plin de dinamism, care vorbeste despre cautarea permanenta a Eului, despre efortul omenesc de a-si pastra verticalitatea si pierderea acesteia, în încercarea de a fi om.


Piesa este o impletitura intre drama si scene pline de energie si spectaculos, dar si un gram de umor.


Aceasta se mișcă dezinhibat în timp și spațiu, între conștient și inconștient, amestecând fantezia folclorică cu realismul pragmatic.


Pentru cine este în căutare de răspunsuri și idei superioare va invitam să traiti povestea omului care a mințit toată viața și a trăit degeaba. Care este salvarea lui aflati in cadrul piesei.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.