Panza paianjen afis tnb

Pe o panza de paianjen

 Vizionarea spectacolului este permisa numai cu purtarea mastii de protectie. NU este nevoie de dovada scrisa a vaccinarii sau test negativ!

Andu isi anunta sotia ca a doua zi va pleca la manastire.De tot .Iritata de ceea ce pare a fi o gluma nesarata in miez de noapte , Alma , sotia lui Andu, incepe razboiul.Se hotaraste inclusiv sa plece ea prima .Sa se “ mantuiasca “ inaintea lui .Sunt convocati prietenii.Fiecare tabara primeste intariri . Surprizele se tin lant. Iar finalul, lasa urme adanci.
O poveste intensa , care seduce spectatorul cu hohote de ras in spatele carora se construiesc lumi in care “ adevarul nu este intotdeauna cel mai cinstit raspuns pentru celalalt” .
Medeea Marinescu ,Vlad Zamfirescu , Mirela Oprisor , Andi Vasluianu  si Diana Roman, protagonistii acestui spectacol, realizeaza o exceptionala performanta artistica , purtand publicul , cu talent si rafinament , printr-un carusel de emotii.


Distributie ( in ordinea aparitiei ) :


Vlad Zamfirescu – Andu
Medeea Marinescu – Alma
Mirela Oprisor – Lori
Marius Manole – Petru
Diana Roman – Doroteea

Pret bilet :  120  lei


Obligatiile spectatorilor privind masurile pentru prevenirea contaminarii cu SARS-CoV2: asigurarea sanatatii angajatilor si a publicului reprezinta obiectivul prioritar al acestor masuri: https://www.tnb.ro/ro/reguli-noi-pentru-spectatorii-de-teatru

© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.