Panza paianjen afis tnb

Pe o panza de paianjen

MESAJ DIN PARTEA ORGANIZATORULUI

 

Spectacolul PE O PANZA DE PAIANJEN din data de 15 IUNIE TNB se amana pentru data de 12 AUGUST ora 20:30 la GRADINA DE VARA HERASTRAU a Teatrului C-tin TANASE.


Biletele raman valabile cu schimbarea locului!ATENTIE:  LOCURILE SUNT LIMITATE 500!(conform prevederilor in vigoare).


Organizatorul va oferi detalii privind schema locurilor puse in vanzare incepand cu data de 15 IUNIE.

 

 

Evenimentul/Surpriza anului in teatrul romanesc - Nu rata bilete la piesa de teatru PE O PANZA DE PAIANJEN

                          

Intreaga echipa a celebrului spectacol “All inclusive” – actori, regizor, producator, dramaturg – pregatesc, in premiera absoluta, o noua productie teatrala de exceptie:
Andu isi anunta sotia ca a doua zi va pleca la manastire. De tot. Iritata de ceea ce pare a fi o gluma nesarata in miez de noapte , Alma , sotia lui Andu, incepe razboiul.Se hotaraste inclusiv sa plece ea prima. Sa se “ mantuiasca “ inaintea lui .Sunt convocati prietenii.Fiecare tabara primeste intariri . Surprizele se tin lant. Iar finalul………. lasa urme adanci.

 

O poveste intensa, care seduce spectatorul cu hohote de ras in spatele carora se construiesc lumi in care “ adevarul nu este intotdeauna cel mai cinstit raspuns pentru celalalt” .

 

Medeea Marinescu ,Vlad Zamfirescu , Mirela Oprisor , Andi Vasluianu  si Diana Roman, protagonistii acestui spectacol, realizeaza o exceptionala performanta artistica , purtand publicul, cu talent si rafinament, printr-un carusel de emotii.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.