Poster final parent

Parent X - Resursa copiilor impliniti

Bun venit într-o călătorie extraordinară a cunoașterii și conexiunii la PARENTX - evenimentul care redefinește experiența educației pentru părinți și copii, într-un spectacol de inspirație și transformare!

 

 Sub conceptul "ParentX - Resursa Copiilor Împliniți", ne propunem să revoluționăm modul în care privim și susținem dezvoltarea copiilor și relațiile familiale. ParentX este mai mult decât un grandios eveniment educațional - este o sursă de cunoștințe și inspirație pentru părinții care doresc să-și susțină copiii în călătoria lor spre împlinire.

 

Cu un line-up de speakeri excepționali și o varietate de subiecte relevante, acest eveniment este un MUST pentru orice părinte preocupat de viitorul copiilor săi.

 

RĂZVAN VASILE: Personalitate TV și Fondator MBAKids, un adevărat vizionar în educația tinerilor.

 

NICULINA GHEORGHIȚĂ: Psiholog Clinician Principal și Expert Terapeut Bowen, aducând înțelepciune și experiență în gestionarea comportamentelor și dezvoltarea personală.

 

ANA BÀIESCU: Doctor Psihoterapeut și Educator Parental Certificat, aducând în discuție aspecte fundamentale ale relațiilor părinte-copil.

 

PROF. UNIV. DR. FLORIAN COLCEAG: "Antrenorul de genii", consilier al Președintelui SUA și expert internațional în dezvoltarea copiilor.

 

PROF. UNIV. DRM LEON ZAGREAN: Doctor și Cercetător în Neuroștiințe, Fondatorul Societății Nationale de Neurostiinte din România, aducând perspective științifice asupra dezvoltării cognitive a copiilor.

 

MARIUS MOGA: Artist și producător internațional, aducând inspirație și creativitate în educația și dezvoltarea copiilor.

 

PĂRINTELE VASILE IOANA: O sursă de înțelepciune și inspirație spirituală pentru părinți și copii.

 

RADU PIETREANU: Artist celebru și personalitate TV, aducând povestiri captivante și motivaționale.

 

NICU DASCALU: Triplu campion mondial în Arte Marțiale, aducând disciplină și determinare în educația și viața copiilor.

 

BENEFICII esențiale ale participării la evenimentul ParentX:

 

Inspirare și Motivație: oferă perspective și instrumente noi pentru a vă susține copiii în dezvoltarea lor personală și profesională.

 

Acces la Cunoștințe de Valoare: vă oferă informații și sfaturi practice în domenii precum educația copiilor, performanță academică, gestionarea comportamentelor și transformarea gândirii pentru succes.

 

Networking și Schimb de Idei: vă ajută să vă dezvoltați abilitățile de părinte și să vă îmbunătățiți relația cu copiii dumneavoastră.

 

Oportunitatea de a Înțelege Nevoile Copiilor: învățați cum să le oferiți sprijinul și îndrumarea de care au nevoie pentru a-și atinge întregul potențial.

 

Experiențe Unice de Învățare: înțelegeți în mod practic noile cunoștințe și abilități dobândite în cadrul evenimentului.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.