Cluj poster

Parent X - Oradea - Resursa copiilor impliniti

Bun venit într-o călătorie extraordinară a cunoașterii și conexiunii la PARENTX - evenimentul care redefinește experiența educației pentru părinți și copii, într-un spectacol de inspirație și transformare!

 

Sub conceptul "ParentX - Resursa Copiilor Împliniți", ne propunem să revoluționăm modul în care privim și susținem dezvoltarea copiilor și relațiile familiale. ParentX este mai mult decât un grandios eveniment educațional - este o sursă de cunoștințe și inspirație pentru părinții care doresc să-și susțină copiii în călătoria lor spre împlinire.

 

Cu un line-up de speakeri excepționali și o varietate de subiecte relevante, acest eveniment este un MUST pentru orice părinte preocupat de viitorul copiilor săi.

 

MODERATOR EVENIMENT:

 

Liana STANCIU (personalitate TV, Jurnalist celebru) Liana Stanciu

 

SPEAKERI PRINCIPALI:

 

Razvan VASILE (personalitate TV, fondator ParentX și MBAKids Academy, creatorul primului software de afaceri, Personalitatea Inspirațională a Anului în Educația Tinerilor, Mindset Coach)

 

Psih. Niculina GHEORGHITA (Personalitate TV, Psiholog Clinician Principal, Formator, Expert Terapeut Bowen, Prezentator si Supervizor IMAGO)

 

Doctor Cezar AMITITELOAIE (medic cardiolog, personalitate TV, influencer în sănătate holistică)

 

Marius MOGA (artist și producător internațional)

 

Dr. Ana BĂIESCU (doctor în psihologie, psihoterapeut cognitiv comportamental, terapeut relațional avansat IMAGO, educator parental certificat COS)

  

Doctor Bogdan ILIESCU (Neurochirurg, expert in Neurostiinte, profesor, autor de cărți,  fondatorul Institutului Creierului)

 

Nicu Dascalu (triplu campion mondial în Arte Marțiale)

BILETE DISPONIBILE
Sambata, 26 Octombrie 2024, ora 16:00Teatrul Regina MariaSELECTIE LOCURI
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.