Parent x cluj afis2

Parent X - Cluj Napoca - Resursa copiilor impliniti

Bun venit într-o călătorie captivantă a cunoașterii și conectării la PARENTX - un eveniment care schimbă paradigmele experienței educaționale pentru părinți și copii, oferind un spectacol de inspirație și transformare!

 

Sub conceptul "ParentX - Resursa pentru Copii Împliniți", ne propunem să transformăm modul în care percepem și sprijinim dezvoltarea copiilor și a relațiilor din familie. ParentX nu este doar un eveniment educațional impresionant - este o sursă de cunoștințe și inspirație pentru părinții care doresc să își sprijine copiii în călătoria lor spre împlinire.

 

Cu o selecție de vorbitori excepționali și o gamă variată de subiecte relevante, acest eveniment este esențial pentru orice părinte preocupat de viitorul copiilor lor.

 

 

MODERATOR EVENIMENT:

Liana STANCIU (personalitate TV, jurnalist)

SPEAKERI PRINCIPALI:

Razvan VASILE (personalitate TV, fondator ParentX și MBAKids Academy, creatorul primului software de afaceri, Personalitatea Inspirațională a Anului în Educația Tinerilor, Mindset Coach)

Psih. Niculina GHEORGHITA (Personalitate TV, Psiholog Clinician Principal, Formator, Expert Terapeut Bowen, Prezentator si Supervizor IMAGO)

Ioana GRAMA (fashion artist)

Anca Alungulesei (terapeut în nutriție, hipnotarapeut, autor si creatoarea  Psiho-Dietei - metoda integrativă de slăbit)

Marius Moga (artist și producător internațional)

Ștefan Mandachi (antreprenor, influencer in educatie, filantrop)

Flavius Turcanu (coach în educația vederii, optometrist)

Ana Baiescu (doctor în psihologie, psihoterapeut cognitiv comportamental, terapeut relațional avansat IMAGO, educator parental certificat COS)

Nicu Dascalu (triplu campion mondial în Arte Marțiale)

Bordea Alexandru Mircea (learning expert, fondator Infospeed)

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.