Parada vedetelor afis

Parada Vedetelor

  • Data: 25 august 2019
  • Ora: 19:30
  • Loc: Grădina de vară „Leonard”
  • Preț: 54 lei


„Parada vedetelor” va aduce în mijlocul spectatorilor, de această dată, pe îndrăgitul cântăreț Ion Suruceanu, cu minunatele sale melodii și pe artista Corina Chiriac, alături de trupa de revistă a teatrului. Atmosfera va fi întreținută de soliștii de revistă, acompaniați de orchestra de revistă a teatrului, dirijată de Nicolae Mantu. Vă așteptăm cu drag să petreceți alături de noi o seară minunată, încărcată de emoții pozitive, în cadrul natural oferit  de Grădina de vară „Leonard”!

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.