Orasul luminii afis

Orasul Luminii

Un text fascinant despre vină și iubire. O terapie ca o spovedanie, între doi bărbați, în regia lui Cristi Juncu. O confesiune ce le va schimba viața celor doi.

 

Ian, un fost preot devenit terapeut, primește un nou pacient, John, un bărbat care și-a pierdut recent soția într-un accident de mașină și care nu mai poate dormi, pentru că în fiecare noapte este vizitat de fantoma soției sale. Ședințele de terapie devin o modalitate de imersie în cotloanele subconștientului, unde pândesc dorințe pe care nici Ian, nici John nu au curajul să le spună cu voce tare. Căutările lor sunt similare și se vor întâlni în aceeași teamă de singurătate, regrete, frustrări.
Orașul luminii este o poveste despre regăsirea sensului, recunoașterea umbrelor interioare, despre felul în care putem să ne împăcăm cu fantomele trecutului și despre nevoia de a găsi o scânteie de miracol în banalul vieții. Personajele lui Conor McPherson au parte de o experiență care depășește granițele stricte ale rațiunii și care necesită un alt soi de înțelegere a existenței, ce poate conferi speranță și credință.

 

Traducerea: Cristi Juncu

Regia: Cristi Juncu

Scenografia: Carmencita Brojboiu

 

Cu:

Șerban Gomoi

Sorin Cociș

Sorina Ștefănescu

Rareș Andrici

Simona Busoiu

BILETE DISPONIBILE
Duminica, 23 Iunie 2024, ora 19:30Teatrul Nottara, Blvd. Gen. Gheorghe Magheru 20, BucurestiSELECTIE LOCURI
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.