Open air afis22

Open Air Blues in the garden festival, ediția #2, 2021

La Porțile Nemirei, într-un peisaj de vis, se reunesc nume pe prim rang ale bluesului european și american, într-un festival grupat pe durata a trei zile : Rock-blues night, Ladies night & Final night.Blues in the garden s-a născut din dorinta de a  pune Dărmăneștiul  pe harta festivalurilor importante de muzică blues. Nu ne-am propus să devenim nici ”cel mai mare” nici ”cel mai important” festival din galaxie, dar ne dorim al naibii de tare să putem realiza un concept inedit, unul premium, care să îmbine cultura muzicală, cultura gastronomică, mișcarea în aer liber cu tradițiile și obiceiurile Văii Trotușului iar prin asta, să aducem speranța de mai bine și mai frumos în inimile celor ce locuiesc aici. Este un concept menit să integreze oamenii care vin în zonă în comunitatea locală, să exploreze Valea Trotușului și să-i descopere autenticitatea, unicitatea și frumusețile naturale si pentru câteva zile să simtă că aparține locului și comunității. Pentru că oamenii inspiră oameni...Blues in the garden este despre conectare prin muzică, despre eliberarea de dopamină și trăirea momentului prezent care oferă corpului o stare de bine și crează amintiri pline de emoție, numai bune de păstrat toată viața.

 

LINEUP  2021:
Friday August 27, 2021, from 18:00 Rock blues night
Ride on Band (RO)

Marius Dobra Band (AT)

Will Wilde Band (UK)

Catfish Band (UK)

Saturday August 28, 2021, from 18:00 Ladies Night
Maryliss feat AXiS (RO / SRB)

Aminda Nomade feat Rares Totu's Midnight Sun (RO)

Juwana Jenkins (USA)

Jessie Lee & The Alchemists (FRA)


Sunday August 29, 2021, from 18:00 Final Night
The Southern Cockroaches (RO)

Loup Garou Band (SRB)

Rares Totu's Midnight Sun feat Dean Bowman (RO / USA)

Big Daddy Wilson Band (USA/ ITA)

 

 

DETALII ABONAMENTE | BILETE: Prețul unui Abonament Acces general achiziționat presale până pe 01 martie 2021 este de 160 lei. Bilete de o zi se vor putea achiziționa la prețul de 75 lei.

 

GRATUITĂȚI: Copii cu vârsta mai mică sau egală cu 14 ani, au acces GRATUIT, însoțiți de către un adult posesor de abonament/ bilet.

 

Persoanele cu dizabilități au acces GRATUIT, pe baza unui certificat doveditor.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.