Old love afis

Old Love

Productie a Teatrului Alexandru Davila Pitesti


de Norm Foster
Adaptare: Peter Bokor
Distributia: Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirila, Adrian Paduraru, Robert Tudor
Scenografia Francesca Cioanca
Asistent regie Simona Hodos
Muzica originala Nicu Alifantis
Regia artistica Daniel Bucur


”Old Love” este o comedie romantica in doua acte, cu note de drama personala, ce expune povestea cu final fericit, tip Hollywood, intr-un decor auster, constituit din cateva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota speciala, minimalista, a piesei.


O ”Iubire veche” isi are actiunea in zilele noastre, ce-i leaga timp de aproape trei decenii pe maruntul functionar Bud Mitchell si pe sotia patronului sau, Molly Graham, cu intalniri sporadice si discutii presarate cu umor, repede uitate de catre ea, dar constituind pietre ale unei constructii afective solide pentru el. Insa pasul decisiv nu este facut pana cand cei doi nu sunt singuri, liberi de obligatiile de familie, ea vaduva, el divortat.

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.