Old blacks rock more festival afis 2

Old Blacks Rock & More Festival

”OLD BLACKS, ROCK & MORE” ADUCE PE ACEEASI SCENA SUBCARPATI, VITA DE VIE, IEDERA & TRUPA ZERO
In lumea plina de contraste in care traim, muzica romaneasca prinde forme din ce in ce mai diverse si mai neasteptate.
Astfel, nu ne mai mira nici mixurile muzicale extreme in playlistul aceleiasi trupe si nici evenimente de amploare asa cum sunt festivalurile care aduc impreuna 3 generatii diferite de fani, cu preferinte muzicale diverse si cu experiente de viata din lumi diferite.


Un astfel de eveniment este Festivalul ”OLD BLACKS, ROCK & MORE”, un adevarat maraton muzical de peste 7 ore de muzica live, care va avea loc la Arenele Romane, pe 25 mai 2018. Poti cumpara bilete la festivalul OLD BLACKS, ROCK & MORE prin BLT in format fizic sau electronic.


Prima trupa care isi anunta participarea este SUBCARPATI, proiectul muzical care a revolutionat perceptia romanilor despre folclorul nostru si care conciliaza in mod inedit temele populare, horele si doinele romanesti cu hip-hop-ul, trapul, dubstep-ul si sound-uri electro.


_”INAINTE DE A FI O TRUPA, SUNTEM O GASCA DE PRIETENI AL CARUI NUMITOR COMUN ESTE MUZICA. SI CHIAR MAI INAINTE DE ASTA SUNTEM UN MANIFEST, NU O TRUPA PENTRU CARE PROFITUL ESTE MAI IMPORTANT DECAT PASIUNEA PENTRU LUCRUL BINE FACUT”,_ declara baietii de la Subcarpati.


Festivalul se bucura si de prezenta celei mai populare trupe de rock alternativ de la noi, VITA DE VIE. Baietii revin cu drag la Arenele Romane, una dintre locatiile preferate pentru concertele cele mai de succes pe care le-au avut de-a lungul celor 22 de ani de cariera, ani in care au lansat 9 albume si au avut colaborari surpinzatoare, cu artisti precum Parazitii, K-Gula si Suie Paparude. Cel mai recent album Vita de Vie este Sase (+), a carui continuare va aparea pe piata in luna octombrie a acestui an. Astfel, in cadrul festivalului ”Old Blacks, Rock & More”, Vita de Vie va canta, in premiera pentru fani, piese de pe noul material discografic, ”Sase (-)”, inclusiv noul lor single, care se va lansa in luna martie 2018.


Alaturi de Subcarpati si Vita de Vie, IEDERA revine pe scena, in atentia publicului ascultator de rock alternativ, impreuna cu TRUPA ZERO, intr-un concert care va contine piese Iedera lansate in anii 2000, precum ”Am tricou cu Superman” si ”Mai tare ca maneaua”, completate de un material muzical care se va regasi pe cel de-al doilea album al trupei Iedera, album care va fi lansat in acest an.


Trupa Zero, care s-a infiintat in urma cu 11 ani, a colaborat cu nume importante din industria muzicala din Romania, printre care se numara si Dan Bittman, Andra, Fly Project, Marius Moga, Alexandra Stan etc. Timp de opt ani au facut parte din band-ul emisiunii Happy Hour de la Pro TV.


In concluzie, Festivalul ”OLD BLACKS, ROCK & MORE” aduce pe aceeasi scena, in decursul celor peste 7 ore de concerte live, muzica buna din toate zonele de preferinte, pe gustul tuturor celor dispusi sa auda piese noi, dar sa si retraiasca momente de nostalgie alaturi de trupele adolescentei lor.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.