Zi de vara afis

O zi de vara

Spectacolul face parte din programul Festivalului Internaţional de Teatru - Fest(in) pe Bulevard

 

  • O zi de vară de Jon Fosse, regia: Farid Bikchantatyev
  • scenografia: Bulat Ibragimov, light-designul: Evgeniy Ganzburg, coregrafia: Nail Ibragimov
  • cu: Lucia Khamitova, Laysan Faizullina, Alsou Kayumova, Gulchechek Gayfetdinova, Almaz Garaev, Ilnour Zakirov
  • durata: 1h 40 min (fără pauză)
  • Producție a Teatrului Academic al Națiunii Tătare Kamal, Kazan, Rusia

Acțiunea piesei este simplă – personajul principal feminin retrăiește momente ale tinereții ei, încercând să înțeleagă ce anume i-a determinat soțul să dispară din viața ei, dar substraturile sunt mai adânci, iar interpretarea merge dincolo de suprafață. Laitmotivul spectacolului este dat de suprapunerea planurilor temporale – inevitabilul vieții și ritmul rapid al schimbărilor. Soarta eroinei este perfect reflectată de greutățile prin care trec celelalte personaje, conversațiile cu prietenii ei luând forma unor monologuri interioare, care se transformă în dialog cu ea însăși. În versiunea propusă de regizor, poeticitatea lui Fosse se regăsește în procesul căutării adevărului, proces care devine mai important decât aflarea răspunsului.

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.