Afis haita

O haita de sfinti

Singur, fata in fata cu lumea, fata in fata cu neantul, un om isi spune povestea. Si-n ochii lui, in gesturile lui, se ascunde o tragedie cumplita. O tragedie ca un pacat originar, pe care o purtam cu noi de la inceputurile lumii.

Universul din O haita de sfinti e bolnav. E negru. E fascinat de autodistrugere. Intr-o lume aflata intr-una dintre cele mai grave crize ale modernitatii, povestea celor patru oameni din piesa O haita de sfinti, cu titlul original Bash, a lui Neil LaBute se dezvaluie intr-o lumina fascinanta. Trei povesti, trei destine, trei tragedii. Oameni aflati la o rascruce a propriilor vieti privesc inapoi si dezvaluie… crime. Crime care li s-au sapat in constiinte si care-i impiedica sa mearga mai departe. Crime pe care le poarta cu ei ca pe o povara cumplita, intr-o lume macinata de ipocrizie si inecata in consumerism. Un barbat care-si ucide fetita, un cuplu care-si incepe calatoria prin viata cu o moarte, o fata care, ca o Medee ratacita in secolul 21, omoara ca sa se razbune pe barbatul pe care l-a iubit.

O poveste puternica, despre forta vietii si a mortii, despre pacate pe care le purtam cu noi, despre o societate in deriva, in care e din ce in ce mai greu sa-ti gasesti locul…

 

Regia: Vlad Zamfirescu
Scenografia: Ștefan Caragiu

Distribuția:

Tânărul – Șerban Gomoi
John – Dan Bordeianu
Sue – Laura Vasiliu
Femeia – Cerasela Iosifescu/ Luminița Erga

 

 

 

 

BILETE DISPONIBILE
Joi, 25 Aprilie 2024, ora 19:30Teatrul Nottara, Blvd. Gen. Gheorghe Magheru 20, BucurestiSELECTIE LOCURI

ALTE SPECTACOLE RECOMANDATE

© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.