Nora afis

Nora

Nora
de Henrik Ibsen


regia: Kovács Zsuzsánna
scenografia: Vladimir Turturica
distributia: Florina Gleznea, Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki, Corina Moise/ Cristina Casian, Ionut Visan


Craciun.
Torvald si Nora Helmer se afla in pragul unei noi etape al vietii lor: Torvald a fost numit directorul bancii, o sa-si ocupe functia dupa Anul Nou si dispar toate problemele lor financiare. Au ajuns aici impreuna, sot si sotie, ca doi jucatori cu roluri bine definite, chiar daca Torvald nu este constient de rolul adevarat a Norei – pentru ca Nora are un secret, care acum o sa prinda viata proprie si o sa li se transforme viata intr-un cosmar… sau un miracol.


Ceea ce urmeaza este jocul supravietuirii sau jocul despartirii. Deciziile si masurile luate de personaje ascund faptele trecutului, care acum capata semnificatii noi si, ca un arc incordat, le impinge in directii opuse si dezvaluie natura sufocanta a regulilor sociale care exista intre un barbat si o femeie. Când se transforma o alianta in tradare? Prejudecati, principii, bani, interes social si dorinte… Craciun la Helmeri.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.