Nikos vertis 26 feb 2020 afis

Nikos Vertis Live la Sala Palatului

La insistențele publicului,
Nikos Vertis, superstarul muzicii grecești,
va susține al treilea concert LIVE  la Sala Palatului!
Miercuri, 26 februarie 2020, ora 19.30După ce concertele din 27 si 28 februarie ale lui Nikos Vertis au fost declarate SOLD OUT, la insistențele publicului, organizatorii s-au intalnit cu staff-ul celui mai popular artist al Greciei si au hotărât să programeze un al treilea spectacol: miercuri, 26 februarie 2020, ora 19.30, la Sala Palatului din Capitală.


A fost un efort considerabil din partea tuturor, mai ales că agenda îndrăgitului artist este plină până la sfârșitul anului. Dar pentru publicul din București și nu numai, pentru toate admiratoarele sale și toți aceia care abia așteaptă să cânte, să danseze și să aplaude pe acordurile melodiilor lui Nikos Vertis nimic nu este prea greu, cel de-al treilea spectacol fiind cadoul oferit din toata inima de catre artist, tuturor romanilor!

Concertul Nikos Vertis Live la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului, precum si piese noi, in acest an, artistul venind cu o productie noua, spectaculoasa, fiind acompaniat de propria orchestră de muzicieni.
 
Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos, construit cu dragoste și pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din România, care și-au manifestat intens dorința de a-l revedea pe celebrul artist grec.

 

Tot ce îmi doresc este ca muzica mea să atingă cât mai multe suflete și să bucure cât mai mulți oameni. Pentru mine, satisfacția publicului reprezintă succesul. Le mulțumesc tuturor românilor care iubesc muzica mea și îi asigur că dragostea lor mă onorează și mă obligă. Vă aștept pe toți pe 27 si 28 februarie, la Sala Palatului, să cântăm, să dansăm, să trăim împreună momente de neuitat.” – Nikos Vertis

 

Interpret, compozitor, textier, Nikos Vertis este la ora actuală cel mai popular artist al Greciei, având totodată o carieră internațională de succes în Australia, America de Nord, Europa sau Israel. Parcursul lui Nikos Vertis în lumea muzicii a început spectaculos, primul său album, din 2003, obținând titlul de Debutul Anului și Discul de Platină pentru primul single. Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat să obțină Discuri de Platină și de Aur. Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertis este o îmbinare de muzică tradițională grecească cu pop și dance. Vocea specială a lui Vertis și emoția pe care o transmite asigură succesul tuturor concertelor live pe care le susține. Nikos Vertis este recunoscut ca cel mai popular artist, cu un respect deosebit pentru public.

Concertul Nikos Vertis Live la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului precum si piese noi in premiera pentru publicul din Romania. Nikos Vertis va fi acompaniat de propria orchestră de muzicieni și va prezenta un show la cele mai înalte standarde.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.