Nikos vertis 2019 concert afis

Nikos Vertis Live la Sala Palatului

Nikos Vertis, cel mai popular artist al Greciei, revine in Romania, pentru al treilea an consecutiv, cu un concert live de exceptie, de aceasta data pentru doua zile, care va avea loc pe 28 si 29 martie , de la ora 20.00, la Sala Palatului din Capitala.

 
Nikos Vertis a pregatit un show spectaculos, construit cu dragoste si pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din Romania, care si-au manifestat intens dorința de a-l revedea pe celebrul artist grec.


Tot ce imi doresc este ca muzica mea sa atinga cat mai multe suflete si sa bucure cat mai mulți oameni. Pentru mine, satisfacția publicului reprezinta succesul. Le mulțumesc tuturor romanilor care iubesc muzica mea si ii asigur ca dragostea lor ma onoreaza si ma obliga. Va astept pe toți pe 27 si 28 martie, la Sala Palatului, sa cantam, sa dansam, sa traim impreuna momente de neuitat.” – Nikos Vertis

 

Superstarul muzicii grecesti, in concert la Bucuresti - Nikos Vertis Live la Sala Palatului


Joi 28 martie si vineri 29 martie, ora 20:00


Interpret, compozitor, textier, Nikos Vertis este la ora actuala cel mai popular artist al Greciei, avand totodata o cariera internaționala de succes in Australia, America de Nord, Europa sau Israel. Parcursul lui Nikos Vertis in lumea muzicii a inceput spectaculos, primul sau album, din 2003, obținand titlul de Debutul Anului si Discul de Platina pentru primul single. Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat sa obțina Discuri de Platina si de Aur. Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertis este o imbinare de muzica tradiționala greceasca cu pop si dance. Vocea speciala a lui Vertis si emoția pe care o transmite asigura succesul tuturor concertelor live pe care le susține. Nikos Vertis este recunoscut ca cel mai popular artist, cu un respect deosebit pentru public.

Concertul Nikos Vertis Live la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului precum si cateva piese noi in premiera pentru publicul din Romania . Nikos Vertis va fi acompaniat de propria orchestra de muzicieni si va prezenta un show la cele mai inalte standarde.

Primii 500 de spectatori care vor cumpara bilete la categoria VIP vor primi cate un martisor cu poza artistului.

© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.