Carlan afis

Nenumitul Edi Cârlan

Spectacolul “Nenumitul Edi Cârlan”  este o comedie profunda, este chiar produsul realității noastre. O realitate robotizată care pare smulsă din cele mai ciudate coșmaruri.

Protagonistul parcurge călătoria sa fiind însoțit episodic de oameni ce își sunt suficienți. Însă toți simt nevoia să îi mărturisească cu obstinație că lumea în care trăiește îi rămâne un mister pe care ei l-au elucidat de mult. Fiecare dintre ei este Zeul propriei lumi.

Îl privim pe Edi în 12 ipostaze din care nu se poate sustrage. Inevitabilul se produce, de aceea este si  inevitabil. Toți încearcă să îl dezlege de sinele său. Toți îi oferă o poartă spre Rai.

O comedia mai mult dulce decât amară după care fiecare spectator va descoperii cel puțin o rază de speranță.

Edi e un cârlan. Un miel, poate al Domnului, sau poate nu, dar cu siguranță un miel care a fost înțărcat. S-a rupt de prima familie și s-a aruncat în marea familie a lumii. Iar lumea cea măsurată de Marele Arhitect pare a nu fi creată pe măsura lui.
Toate peripetiile lui Edi sunt relatate cu mult umor dar si cu o doza de ironie.

Haideți să măsurăm împreună cu Edi drumul până la Dumnezeu și vedem dacă la capăt mai e cineva sau vom găsi un bilețel cu: „mă întorc în 5 minute”.


Un spectacol cu Eduard Cîrlan
Vocile: Alexandra Laura Badea, Amalia Ciolan, Dragoș Olaru,  Ana Donosa, Sergiu Fleșner, Miruna Herovanu, Monica Ciută, Bogdan Costea, Steliana Bălăcianu, Ionuț Niculae, Costin Dogioiu, Ionuț Oprea, , Sever Bârzan, Iulian Sfircea, Ştefan Huluba, Silviu Debu, Eugen BănBăni
Un text de Alexandru Unguru
Scenografia: Cristian Stănoiu
Regia: Alexandru Unguru


BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.