Poster nebun nou

Nebun dupa tine - Craiova

Un spectacol despre o mare pasiune a unui geniu pentru o privighetoare care nu a suportat sa traiasca intr-o colivie de aur.

Povestea unei casnicii strabatuta de pasiune, gelozii, fericire, certuri si tradare. Istoria adevarata a celebrului cuplu legendar francez Sacha Guitry si Yvonne Printemps care au dominat Parisul si intreaga lume in perioada anilor ‘20. O comedie dulce-amaruie despre viata traita ca pe scena.

 

Maia Morgenstern face un rol de zile mari in aceasta piesa.

 

Cariera sa a fost definită de diversitatea rolurilor pe care le-a interpretat, de la teatru clasic și contemporan până la filme cu tematică istorică sau dramatică. Ea și-a câștigat prima notorietate în rândul publicului român odată cu aparițiile sale în piese de teatru în anii '80 și '90. Dar recunoașterea internațională a venit în special datorită rolului lui Maria în filmul "Patimile lui Hristos" (2004), regizat de Mel Gibson. Interpretarea sa profundă și emoționantă în acest rol a atras admirația criticilor și a publicului, transformând-o într-un nume cunoscut în întreaga lume.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.