Poster nebun nou

Nebun dupa tine - Buzau

Un spectacol despre o mare pasiune a unui geniu pentru o privighetoare care nu a suportat sa traiasca intr-o colivie de aur.


Povestea unei casnicii strabatuta de pasiune, gelozii, fericire, certuri si tradare. Istoria adevarata a celebrului cuplu legendar francez Sacha Guitry si Yvonne Printemps care au dominat Parisul si intreaga lume in perioada anilor ‘20. O comedie dulce-amaruie despre viata traita ca pe scena.

 

Trebuie sa o vezi pe Maia Morgenstern in aceasta comedie dulce-amaruie despre viata traita ca pe scena.

 

Pe lângă cariera sa actoricească, Morgenstern a fost și este implicată în diferite proiecte culturale și umanitare. Ea a fost implicată în proiecte care abordează subiecte importante precum toleranța, diversitatea culturală și promovarea drepturilor omului.

 

Maia Morgenstern rămâne o personalitate influentă în peisajul artistic românesc, reprezentând un exemplu de pasiune și devotament față de artă. Contribuția sa la teatru și la cinematografie continuă să inspire atât tinerii actori, cât și publicul, iar impactul ei va rămâne în memoria culturală pentru mult timp de acum înainte.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.