Marin an

Nea Marin si invitatii sai

SPECTACOL EXTRAORDINAR
NEA MARIN SI INVITATII SAI – POFTITI LA JOC SI VOIE BUNA!
18 NOIEMBRIE 2022, ORA 19.00, SALA PALATULUI

 

Dupa mai bine de 2 ani de distanțare și restricții, îi adun pe toți ai mei iar, și va poftesc la joc și voie bună!


Sunt multi oamenii in jurul meu ce ma incurajeaza si imi dau puterea si energia necesara de a reveni pe scena Salii Palatului... ma reintorc cu familia mea de dansatori, oamenii de care ma leaga o iubire profunda, respect dar si multa munca: Scoala de dans romanesc Larisa si Marin Barbu, Ansamblul Artistic Profesionist Mureşul, Alexandru Pugna, Steliana Sima, Raluca Diaconu, Ionut Petreacă și Fetele din Botoșani, fiica mea Larisa Barbu, dar și echipa minunata de organizatori condusa de domnul Stoian Anghel.


Tot ce îmi doresc este sa va aducem bucurie, iar cu acest spectacol sa ajungem la sufletele dumneavoastra si sa simțiți mandria ca suneti romani, asa cum eu sunt mandru de comoara si zestrea pe care o avem de la stramosii nostri!
Pe parcursul celor aproximativ 2 ore si jumatate, calatorim in imaginar, in timp si spatiu: din Muntenia in Oltenia, din Dobrogea în Bihor, din Bistrita Nasaud in Moldova.


Maiestria cu care DIRIJORUL - ZOLTAN BAMBO reuseste alaturi de ORCHESTRA ANSAMBLULUI ARTISTIC PROFESIONIST MURESUL, sa redea specificul muzical al fiecarei zone folclorice, răsună încă o dată în fața dumneavoastra.


Pentru ca ne adunăm pe data de 18 NOIEMBRIE în plină  toamna, vă invităm să vă bucurați de tablouri coregrafice ce surprind momente de nunta, de sezatoare , de intreceri intre baieti pentru a capta atentia fetei pe care o curteaza, Păpușelele din Dobrogea, și multe altele.


În speranța că v-am stârnit curiozitatea, tot ce va mai pot spune este: POFTIȚI LA JOC ȘI VOIE BUNĂ!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.