Sarutat afis

Ne-am sarutat dupa sfarsitul lumii

Teatrul Masca, București

  • Regia și scenariul original: Mihai Mălaimare
  • Muzica: Răzvan Alexandru Diaconu
  • Coregrafia: Mirela Simniceanu


Secțiunea CRIZA PANDEMIEI

Pe o planetă distrusă de un cataclism, apar din dărâmături două ființe care se confruntă imediat cu noul mediu, extrem de ostil, dar care nu poate înăbuși dorința de a trăi. Nu! Nu este o poveste despre sfârșitul lumii, ci una spusă în șoaptă, despre începutul iubirii!


De sub resturile unei lumi sfârtecate de o Apocalipsă atomică, ies la lumină două ființe scăpate cu viață, ca printr-un adevărat miracol. Lupta cu Zidul este dură, violentă și aparent fără nicio șansă. Dar a fi împreună este marele noroc al celor doi.


În drumul lor către Lumină, oamenii întâlnesc primejdii cărora este extrem de greu să le facă față. Nimic nu poate opri Dragostea, nimic nu poate înfrânge Iubirea, nimic nu stă în calea unui sărut care pecetluiește un legământ de viață.


Din strânsoarea Zidului, Ea iese parcă atrasă de o lumină pe care o ținea ascunsă în cutele sufletului ei. Lupta continuă înverșunată, dar o viață petrecută astfel năruiește Nemurirea. A venit clipa. În vis i s-a arătat El și a chemat-o. Ea aleargă să-l revadă, să refacă unitatea monolit a primului atom al Universului, îmbrățișarea dintre un bărbat și o femeie.


Distribuția:

  • Ea – Alina Crăiță
  • El – Valentin Mihalache


Spectacol nerecomandat sub 16 ani.

Data premierei: 27 și 28 februarie 2021

Durata: 1 oră 30 minute

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.