My fair lady galati afis

My Fair Lady

Jucând în zeci de spectacole de „My fair Lady”, fiecare reprezentaţie fiind un unicat, cunoscând şi studiind variante diferite de la celebra ecranizare la alte montări pe scenele naţionale, montarea gălăţeană împlinește aproape 30 de ani de reprezentare, un adevărat record pentru teatrul nostru. Povestea lui Higgins nu este altceva decât o transpunere peste timp, a mitului celebrului sculptor antic Pygmalion care se îndrăgosteşte de propria sa creaţie, în cazul de faţă Eliza, totul desfăşurându-se într-o societate plină de „suplicii şi capricii”, căreia George Bernard Shaw îi mai adaugă şi o poveste de „dragoste imposibilă" cu un final neterminat.

 

Durata: 2 ore si 30 minute

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.