My fair

My Fair Lady

De la prima punere în scenă pe Broadway, în anul 1956, musical-ul My Fair Lady a continuat să cucerească generații întregi de spectatori, fiind denumit de critici „musicalul perfect” și câștigând de-a lungul timpului numeroase premii.

 

Libretul realizat de Alan Jay Lerner este scris după capodopera literaturii dramatice Pyhmalion de George Bernard Shaw, ilustrând mitul artistului îndrăgostit de opera sa. Muzica fermecătoare a acestui musical poartă semnătura compozitorului Frederick Loewe, cel care a realizat numeroase spectacole muzicale pe Broadway.

 

În anul 1964, după acest celebru musical a fost realizat și filmul cu același titlu, regizat de George Cukor, având-o pe Audrey Hepburn în rol principal. A câștigat 8 Premii Oscar și este în topul celor mai bune filme americane din toate timpurile.

 

În România, My Fair Lady a văzut pentru prima dată lumina rampei în anul 1968, având un succes răsunător.

 

Povestea din My Fair Lady  ne învață în cel mai jovial și mai plăcut mod posibil, că indiferent de rolul pe care îl jucăm, de transformările prin care trecem, trebuie să avem puterea de a redeveni noi înșine. Montarea acestui musical pe scena Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” vă propune o versiune dinamică, un spectacol unitar, plin de culoare, în regia domnului director Teodor Niță, scenografia fiind semnată de Andreea Săndulescu, avându-l la pupitrul dirijoral pe maestrul Eugen Dan Drăgoi.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.