Muzicantii din bremen coquette

Muzicantii din Bremen

Povestea noastra este dramatizarea basmului cu acelasi titlu al Fratilor Grimm, fiind vorba despre un spectacol dedicat prieteniei si presarat cu mult umor.

 

Despre ce sa fie vorba insa?

 

Teatrul Coquette va invita la o noua piesa de teatru pentru copii - Muzicantii din Bremen


Un magarus, un catel, o pisica si un cocos se aduna ca tovarasi de drum si ca viitori muzicanti pentru calatoria spre Bremen, orasul in care pot fi liberi si in care isi pot petrece batranetile intr-un mod artistic. Cei patru eroi se afla in situatii asemanatoare: stapanii lor vor sa scape de ei, pentru ca ii considera inutili. Fiecare dintre ei pleaca de acasa din cauza asta, in speranta ca nu sunt chiar complet inutili. Doar ca magarusul, catelul, pisica si cocosul sunt foarte isteti si isi gasesc repede un nou vis, de data aceasta impreuna: acela de a deveni o trupa de muzicanti. Pe drum insa, gasesc o casa, locuita de niste hoti. Ce se va intampla cu simpaticii nostri prieteni? Dar cu simpaticii hoti?

 

Povestea clasica a Fratilor Grimm capata un dinamism si un umor de calitate, potrivite copiilor din ziua de azi, care vor savura aventurile simpaticelor personaje.

 

 

Distributie: Axel Moustache, Ingrid Bonta, Ruxandra Balasu

Acces general.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.