Muzicantii din bremen teatru copii

Muzicantii din Bremen

Spectacol de teatru pentru copii la Palatul National al Copiilor, Sala Mica

 

Un cocos, o pisica, un caine si un magar, de care stapanii lor s-au decis sa scape, cosiderandu-i  inutili, se hotarasc sa plece in lumea larga pentru a-si trai batranetile. Pe drum se intrezareste visul de a face acest lucru intr-un mod cat mai “artistic” – acela de a forma o trupa de muzicanti.

 

Numai ca, pentru a duce la bun sfarsit ideea lor, sunt nevoiti sa treaca printr-o serie de aventuri neprevazute, pline de comedie impletita cu suspans care, cu siguranta vor face deliciul micului public.

 

Adaptare dupa povestea cu acelasi titlu de Fratii Grim.

 

Pentru copiii cu varste peste 2 ani este necesar sa achizitionati bilet.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.