Musical mansion 600x860

Musical Mansion - Chapter I - June Jazzy Beats

Domeniul Manasia vă așteaptă la ediția pilot Musical Mansion, eveniment ce promite o experiență multi senzorială, și care va avea loc sâmbătă, 11 iunie, în parcul conacului - parte din Ansamblul Conacului Hagianoff - Monument Istoric Clasa A, de Importanță Națională, restaurat integral alături de conacul boieresc și crama subterană.

În timpul zilei veți putea explora parcul cu arbori seculari, păuni multicolori, alei pietruite și peluză cu gazon englezesc, ce găzduia pe vremuri petreceri ale aristocrației de altădată. Aici veți avea parte de o sesiune experimentală de live jazz, cu trei artiști ce vor performa în premieră în această formulă (pian, saxofon, voce), veți asista la demonstrații de slacklining sau chiar testa echilibrul. După asfințit crește tempoul muzical cu un DJ set deep house iar programul este completat de un performance vizual spectaculos.

Domeniul Manasia organizează transport din centrul Bucureștiului, cu autocare echipate modern, de până la 49 de locuri. Cei care optează pentru acest serviciu, pot achiziționa bilete care includ această opțiune, precum și un welcome drink la locul de checkin, la sediul Fundației Lowendal din Piața Cantacuzino nr. 1.

 

BILETE EARLY BIRD | PÂNĂ PE 31 MAI

60 lei / persoană (acces general și un Chandon Garden Spritz din partea casei)

80 lei / persoană (un welcome drink la locul de checkin, transport București-Domeniul Manasia-București acces general și un Chandon Garden Spritz din partea casei)

 

BILETE PRE-SALE | 1 – 10 IUNIE

70 lei / persoană (acces general și un Chandon Garden Spritz din partea casei)

90 lei / persoană (un welcome drink la locul de checkin, transport București-Domeniul Manasia-București acces general și un Chandon Garden Spritz din partea casei)Programul evenimentului

  • 13:30 – 14:15 Welcome drink și checkin la sediul Fundației Lowendal, în Piața Cantacuzino nr. 1
  • 14:15 – 15:30 Road Trip București – Domeniul Manasia
  • 15:30 – 16:00 Access Domeniul Manasia & Welcome drink
  • 16:00 – 20:00 Live Jazz Sessions (Antonio Duica - pian , Sergiu Andrieș - saxofon, Teddyk - voce)
  • 20:00 – 00:00 Alex Bibi - Deep House DJ Set & Fire Show cu Alex The Juggler
  • 20:00 – 21:00 Early Trip back to Bucharest
  • 00:00 – 01:00 Last Trip back to Bucharest


Un număr limitat de bilete este disponibil în avans la prețuri speciale. Rezervați acum!
 
*Domeniul Manasia se află la doar 50km de București, în localitatea omonimă. Domeniul include conacului boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac, incluse în Ansamblul Conacului Hagianoff – primele Monumente Istorice Clasă A de Importanță Națională, ce au fost restaurate integral în județul Ialomița.


BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.