Motan incaltat suceava afis

Motanul incaltat Suceava

„Motanul încălțat” după Charles Perrault este un spectacol invitat al Teatrului pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași.

  • Dramatizarea şi regia: Constantin Brehnescu
  • Scenografia: Axenti Marfa
  • Muzica: Radu Sanduloviciu
  • Coregrafia: Ligia Delia Grozdan
  • Distribuţia: Beatrice Volbea (Motanul), Viorel Vârlan (Regele), Ioana Iordache (Prinţesa), Dragoș Maftei (Flăcăul ̸ Prinţul), Aurelian Diaconu (Oşteanul/ Calul), Doina Iarcuczewicz (Căpcăunul), Mariana Teleman, Ionela Arvinte (Sătence), Cătălin Cucu (Sfetnicul), Elena Zmuncilă, Carmen Mihalache (Însoţitoarele prinţesei)


Regizorul Constantin Brehnescu spune despre spectacolul său că transpune scenic „o poveste dragă tuturor, şi celor mici şi celor mari, în care se pomeneşte despre împărţirea unei averi. Aparent, unul dintre moştenitori capătă cea mai mică, cea mai nesemnificativă parte. Supărat, acesta descoperă pe parcurs că darul de suflet devine în timp cel mai de preţ. Am îmbrăcat această idee într-o haină scenică barocă, în care elementele fantastice se îmbină cu cele reale şi le tratăm ca atare. Sperăm ca finalul fericit pe care l-am gândit să fie acceptat de public şi să se bucure de abordarea pozitivă pe care o propunem.”

Versiunea scenică nu este o simplă ilustrare a cunoscutei poveşti, echipa de realizatori oferind o mizanscenă à la française. Costumele, muzica şi coregrafia urmăresc firul narativ al poveştii creând un univers baroc, care aminteşte de atmosfera de epocă din strălucitoarea Franţă. Celebrul Motan încălţat este interpretat de actriţa Beatrice Volbea, care îl portretizează ca un personaj curajos, inteligent, care ştie ce înseamnă fidelitatea faţă de stăpân.

Prețul biletelor este de 7 lei, preț unic.

Important
Accesul în sala de spectacole va fi permis doar persoanelor care dispun de Certificatul digital european privind COVID, al cărui cod QR va fi scanat la intrarea în sala de spectacol pentru atestare.


De certificatul digital european beneficiază:

- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,


- persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a15-a si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.


- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Aceste reguli se aplica si copiilor care au implinit varsta de 12 ani.

Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptați de la prevederile de mai sus, însă accesul în sală se face doar dacă sunt însoțiți de un adult cu vârsta peste 18 ani care dispune de certificatul digital European, al cărui cod QR va fi scanat la intrarea în sala de spectacol pentru atestare și care se încadrează în prevederile menționate anterior.

 


Accesul în spațiul de desfășurare al evenimentelor organizate de TMMVS va fi permis doar persoanelor care dispun de Certificatul digital european privind COVID, al cărui cod QR va fi scanat la intrarea în sala de spectacol pentru atestare.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.