MOROMETII 2 malaele afis

MOROMETII 2

„Va fi un film ce va arata celor care vor dori sa-l vada istoria dulce-amara, tragica de multe ori, a taranului roman in general, a familiei Moromete in particular. O armonie milenara spulberata de experiente sociale dezastruoase.” (Horatiu Malaele)


AVANPREMIERA MOROMETII 2 - pe 14 Noiembrie la ora 19:00

 

PREMIERA MOROMETII 2 - pe 16 Noiembrie la ora 19:00


Regie: Stere Gulea
Imagine: Vivi Dragan Vasile
In rolurile principale: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Iosif Pastina
Cu: Razvan Vasilescu, Gheorghe Visu, Oana Pellea, Andi Vasluianu, Florin Zamfirescu,
George Mihaita, Ioana Bugarin, Paul Ipate, Vlad Logigan, Cuzin Toma, Marian Ralea, Dorina Chiriac, Liviu Pintileasa si participarea extraordinara a lui Ion Caramitru.
Montaj: Dana Bunescu, Alexandra Gulea
Muzica: Vasile Sirli
Scenografie: Cristian Niculescu
Costume: Dana Paparuz
Productie: Oana Giurgiu, Tudor Giurgiu

Sinopsis: Morometii 2 continua povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Campia
Dunarii, si-l are in prim-plan pe mezinul Niculae. Peste lumea pe care o cunosteau, in care cel mai important lucru era sa ai pamant pe care sa-l muncesti, trecuse un razboi. Toata ordinea vietii lor se schimba o data cu venirea noului regim, care propovaduieste egalitatea. Se sterg diferentele intr-un mod fortat si violent, iar albul devine negru, si invers. Anii 1945-1946 il gasesc pe Ilie Moromete imbatranit, dar inca in putere. Intre el si cea de-a doua sotie, Catrina, tensiunile continua, in timp ce Niculae este pus la incercare de promisiunile lumii noi, in care totul e posibil daca te inregimentezi.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.