Mitica popescu afis

Mitica Popescu

Ca urmare a Hotărârii CMBSU nr. 19 din 06.10.2020, Teatrul Nottara își suspendă reprezentațiile programate până la comunicarea unei decizii privind reluarea activităților instituțiilor de spectacole.


În funcție de deciziile autorităților, Teatrul Nottara va reprograma toate spectacolele anulate. Biletele achiziționate rămân valabile pentru datele de reprogramare iar spectatorii vor fi informați asupra acestora în timp util. 

 

de Camil Petrescu

„Mitică este bucureșteanul par excellence”, spune I.L. Caragiale, nașul acestui tip care „face spirite nesărate”. Fizionomia morală este aceea a bucureșteanului care pare un personaj cu totul neserios: lăudăros fără pereche, chiulangiu, crai de mahala, farseur de prost gust.

Autorul acestei comedii este el însuși regățean și român. El nu s-a putut împăca în niciun mod cu această reputație a lui Mitică pe care îl consideră frate bun. El crede că Mitică adoptă voit forma vulgară, aceasta fiind un simplu mod de a se apăra în fața vieții, așa cum unii timizi sunt obraznici, iar unii bătrâni, morocănoși.

Teza acestui spectacol este că un om nu trebuie judecat după ceea ce spune, ci după faptele sale. La 90 de ani de la premiera absolută a piesei lui Camil Petrescu, Teatrul Nottara aduce în atenția publicului un Mitică Popescu nou, sensibil, comic fără ostentație.

Actori importanți și un regizor-actor cu box office vă invită la un spectacol care va fi, cu siguranță, un mare succes de public la Teatrul Nottara.

Figurație: Petre Scrioșteanu

Regia: Dan Tudor

 

Distribuția:

  • Mitică Popescu - Dan Tudor
  • Patroana - Ada Navrot
  • Directorul - Dani Popescu
  • Jean Goldenberg - Cristian Nicolaie
  • Angela - Raluca Tiţa
  • Didi - Daniela Minoiu
  • Belgrădeanu - Ion Haiduc
  • Ana - Andreea Măcelaru Şofron
  • Secretarul General - Mihai Marinescu
  • Buiac - Mircea Teodorescu


Muzica: Vlaicu Golcea
Scenografia: Corina Grămoşteanu
Videoproiecție: Ciprian Duică, Cristian Baboș
Mişcarea scenică: Florin Fieroiu

Durată: 1h 40min (fără pauză)

Sala: Horia Lovinescu

 

În urma restricțiilor impuse de ordinul 3146/1544/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea venirii. Numărul și locul de pe bilet nu vor corespunde cu așezarea în sală.

Mulțumim pentru înțelegere!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.