Mireasa de imprumut afis

Mireasa de imprumut

Daca avem o matusa inseamna ca avem si o mostenire. Daca avem o mostenire avem si un nepot care sa o primeasca. Rețeta e simpla, dar condițiile in care matusa isi va acorda averea sunt complicate. Cel puțin pentru tanarul Julius, nepriceput in tainele cuceririi unei viitoare logodnice, dar hotarat sa „cucereasca” gratiile matusii.

 

Situatii pline de umor si replici iscusite - bilete la Mireasa de imprumut

 

Pe 28 ianuarie 2018, la Palatul National al Copiilor


Florina Cercel in rolul Eufemiei este pe cat de dulce, pe atat de vigilenta, de pragmatica. Asa cum ii spune si numele, ea foloseste eufemisme pentru toate „nenorocirile” relaționale ce se intampla in jurul ei. Sebastian Balasoiu in rolul lui Julius este pe cat de naiv si de neajutorat, pe atat de descurcareț cand lucrurile scapa complet de sub control. Se face aproape invizibil si iese basma curata. Karin Vinge interpretata de Ioana Farcas este imaginea femeii foarte bine organizate, dar care pusa intr-o situație ambigua si fara iesire, incearca sa fie la inalțimea asteptarilor. Pe muchia prapastiei dintre propriul logodnic si pretențioasa matusa, rolul Ioanei Farcas nu poate fi decat unul de un comic absolut. Ana Maria Carablais este cu adevarat intruchiparea personajului Julieta. Proaspata, naiva, curioasa, cu privire pierduta, visatoare, indragostita de frumos, ea apare si dispare din scena ca o boare. Se fastaceste, dar stie sa puna si piciorul in prag la momentul oportun. Cristian Olaru este un Harald Engberg gelos, cu nervii intinsi la maxim mereu, cu miscari precise si posibil „mortale”. Paradoxal este ca poate fi imblanzit usor.


Astfel, datorita complexitații jocului celor cinci actori, fiecare personaj are o dubla personalitate, de unde, bineințeles, se nasc nenumaratele situații amuzante, carora spectatorii nu le pot face fata decat izbucnind in ras.


Regia: Razvan POPA
Scenografia: Mc RANIN
 
Florina CERCEL – Matusa Eufemia
Sebastian BALASOIU – Julius Jullen
Ioana FARCAS – Karin Vinge
Ana Maria CARABLAIS – Julieta Jonsson
Cristian OLARU – Harald Engberg
Caseta tehnica:
Regia tehnica: Mircea Macarie
Lumini: Adrian Dragomir
Sunet: Catalin Buzea
Croitorie: Georgeta Branzea
Costumiera: Georgeta Plesa
Recuziter: Eduard Stefan
Masinisti: Teofil Diaconeasa si Dan Grigorescu

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.