Mica sirena

Ariel, Mica Sirena

Spectacol de teatru pentru copii la Palatul National al Copiilor, Sala Mica

 

Indragostita de Printul Eric, Ariel decide sa renunte la coada de sirena in schimbul picioarelor si apeleaza la Ursula, vrajitoarea marii care ii indeplineste dorinta. Ariel trebuie sa plateasca insa scump pentru a-si indeplini dorinta, iar Ursula ii cere ca plata glasul ei minunat.

 

Piesa de teatru ne va arata povestea lui Ariel, cum se va descurca ea in lumea oamenilor si daca va reusi sa-l cucereasca pe print...dar tatal ei,Triton,Regele Marii cum va reactiona?

 

Spectacolul reprezinta o adaptare plina de umor dupa o frumoasa poveste despre o sirena micuta pe nume Ariel, un print fermecator, Ursula cea nemiloasa si un tata cu puteri magice!

 

Este necesar sa achizitionati bilet pentru copiii cu varste peste 2 ani.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.