Mecanica inimii chris simion maia morgenstern

Mecanica Inimii

Una dintre cele mai frumoase povesti din literatura contemporana...
Un basm, o iluzie, o parte din realitatea fiecaruia...

Piesa de teatru este pusa in scena dupa cartea cu acelasi nume, scris de Mathias Malzieu.

Un spectacol ce nu trebuie ratat - la Teatrul Bulandra, bilete la Mecanica Inimii

Replici din piesa:

“Daca un om nu te iubeste cum te astepti tu sa te iubeasca, nu inseamna ca nu te iubeste. Dar daca un om te iubeste altfel decat ai tu nevoie, nu ezita sa cauti dragostea care poate sa te faca fericit.”


“O sa platesti cu multa suferinta intreaga bucurie care te cuprinde cand iubesti. Si cu cat vei iubi mai mult, cu atat durerea pe care o vei simti va fi si mai ascutita. Mecanica inimii tale va sari in aer. Eu ti-am pus ceasul, asa ca stiu pe dinafara cat poate duce. Dar nu e destul de voinic sa indure chinurile dragostei.”

“Ai rabdare. Nu ai voie sa grabesti pe nimeni. Ti-am mai zis ca trucurile nu reusesc intotdeauna. Asa ca mai bine deschizi ochii si abia pe urma traiesti senzatii tari. Nu stii un lucru elementar despre fete. La inceput sunt ca vremea la munte: total imprevizibile. Trebuie sa ai tact, strategie.”


“Viata merge inainte dar asta nu inseamna sa fiu intru-totul de acord cu ea.”

 

Distributia: Marius Manole, Marian Ralea, Maia Morgenstern, Medeea Marinescu / Dana Rogoz / Corina Moise si Serban Pavlu / Alexandru Bogdan
Scenografia: Adina Mastalier
Concept si realizare video: Imelda Manu & VFX Alexandru Andreica
Muzica: Alexandru Andrei
Coregrafia: Irina Strungareanu

Dramatizarea si regis artistica: Chris Simion

 

"Din 200 de carti pe care le citesc...opresc maxim una la care ma gandesc sa o transform in spectacol de teatru. Mecanica Inimii este una dintre cele mai frumoase povesti pe care le-am citit. Oricat de cinic si cerebral esti...e genul de poveste care te prinde, te atinge, te copleseste. Peste toate argumentele de calitate literara...adaug calitatea actorilor care m-au ajutat sa spun acest basm - din punctul meu de vedere este distributia ideala : Marius Manole, Maia Morgenstern, Marian Ralea, Medeea Marinescu, Serban Pavlu - si devotamentul intregii echipe cu care am lucrat. Va invit sa vedeti un spectacol in care ne-am daruit total." - Chris Simion.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.