Masculin feminin teatru 2018

Masculin - Feminin

Un spectacol in care granitele dintre sexe sunt incalcate, mai intai cu seninatate, dupa care, cu tristete, apoi cu haz de necaz si, in toate aceste situatii, cu umor.

Cam cat de puternica poate fi o iubire? La cate schimbari rezista ea? Cat de radicale sunt schimbarile?

 

Va invitam la o seara de teatru cu o comedie aparte... bilete la Masculin - Feminin la Godot Cafe Teatru

 

O comedie la care rasul e cu lacrimi… de tristete. Un spectacol despre iubire in toate genurile ei, adica masculin, feminin si tot ce incape intre acestea doua. O piesa in care iubirea n-are nevoie de nimic ca sa existe, nici macar de buletin de identitate, nici macar de data de nastere.

"Nu trebuie neaparat sa ne nastem ca sa ne iubim, desi iubirea e singurul lucru pentru care merita sa te nasti."

Lia Bugnar asigura, ca de obicei, proviziile de umor si de emotie, iar cei care le livreaza la mare arta sunt: Theodora Stanciu, Laura Cret, Lia Bugnar, Marius Manole, Anghel Damian/ George Rotaru.

Durata: 1h 30

Acces general

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.