Marimea conteaza afis

Marimea conteaza

de Neil LaBute, traducerea: Irina Velcescu

regia: Cristi Juncu, scenografia: Cosmin Ardeleanu

Distribuția / Cast:

  • Helen  – Raluca Tiţa
  • Tom  – Tudor Aaron Istodor
  • Carter – Vlad Zamfirescu
  • Jeannie  – Irina Velcescu


durata: 2h (fără pauză)

Producție a Teatrului Nottara, București

SPECTACOL SUPRATITRAT ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Piesa reflectă cu siguranță aspecte din cultura americană și a fost populară în teatrele americane, dar, din fericire pentru mine, a avut priză și în multe alte țări, la numeroși artiști. Adesea, piesa se traduce pur și simplu prin Gras, ceea ce mi se pare interesant. Cred că oamenii au rezonat cu subiectul din piesă într-un fel care trece dincolo de contextul poveștii și adesea citesc într-o relație interzisă, o explicație pentru orice relație pe care au avut-o și a eșuat din cauza altora sau a societății, care o privea dezaprobator (și prin asta mă refer la motive ce țin de rasă, credință, culoare, orientare sexuală etc.)

Neil LaBute

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.