Maria haiduc oradea afis

Maria Haiduc - O viata in slujba cantecului - Oradea

Ansamblul Folcloric “Nuntaşii Bihorului”, Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, cu sprijinul Consiliului Județean Bihor și al Primăriei Municipiului Oradea, vă invită la un eveniment de suflet, dedicat aniversării a 80 de ani de viață a celei mai iubite și îndrăgite ambasadoare a folclorului bihorean:  MARIA  HAIDUC!


La ceas de sărbătoare și moment festiv, vă invităm să ne fiți alături , în cântec, joc și voie bună, pentru a sărbători o viață închinată cântecului și jertfită pe altarul muzicii populare românești!


Vă aşteptăm cu drag!

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.